شکست پرگل اینترمیامی در شب گلزنی مسی!
اینترمیامی در هفته یازدهم رقابتهای لیگ امالاس با نتیجه پرگل ۴-۱ مغلوب میزبانش مینسوتا شد.

به گزارش گروه رسانهای شرق ؛ در ادامه بازیهای مرحله گروهی رقابتهای لیگ امالاس، مینسوتا و اینترمیامی به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار تماشایی و پرگل در نهایت با شکست سنگین ۴-۱ یاران لیونل مسی به پایان رسید.
بازیکنان مینسوتا در همان نیمه اول عملکرد کاملا بهتری نسبت به شاگردان خاویر ماسکرانو داشتند و دوبار توسط هلونکوان و مارکانیش به گل رسیدند. در نیمه دوم اما درخشش ستارگان سابق بارسلونا یعنی جوردی آلبا و لیونل باعث شد تا کاپیتان اینترمیامی روی ارسال زمینی آلبا با ضربه پای چپ یکی از گلهای خورده را جبران کند.
با وجود آنکه توپ و میدان بعد از به ثمر رسیدن این گل در اختیار شاگردان ماسکرانو قرار داشت اما گل به خودی عجیب ویگندتی در دقیقه ۶۸ و گلزنی رابین لود در دقیقه ۷۰، کار را برای مسی و یارانش تمام کرد و بازی در نهایت با پیروزی ۴-۱ میزبان به پایان رسید تا یک شکست دیگر در کارنامه ماسکرانو روی نیمکت اینترمیامی ثبت شود.
اینترمیامی با تحمل این شکست ۲۱ امتیازی و در رتبه چهارم جدول باقی ماند و مینسوتا نیز با ۲۲ امتیاز به رتبه دوم جدول ردهبندی رقابتها صعود کرد.
گفتنی است مسی در این بازی توانست ششمین گل خود در هشتمین بازی در فصل جاری رقابتهای لیگ امالاس را به ثمر برساند. شاگردان ماسکرانو هفته آینده مهمان سن خوزه خواهند بود.