برگزاری همایش آموزشی ترویجی و معرفی سبد محصولات کودی
همایش آموزشی ترویجی و معرفی سبد محصولات کودی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با حضور شرکتهای تولید کودهای کشاورزی از سراسر کشور در هتل کتیبه شهر همدان برگزار شد.

به گزارش شرق، مدیرشرکت خدمات حمایتی کشاورزی همدان گفت: این همایش هرساله با هدف حمایت از تولیدات بخش داخلی برگزار می شود تا امکان عرضه محصولات تولیدکننده های داخلی از طریق کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فراهم گردد و درنهایت شاهد افزایش کمی وکیفی محصولات کشاورزان باشیم.
الیاسی افزود: در این همایش 25 شرکت دانش بنیان آخرین یافته های خود را در زمینه تولید کودهای کشاورزی به معرض دید کشاورزان و باغداران قرار داده اند.
وی عنوان کرد: عمده کودهای پرمصرف ازته، فسفات به صورت یارانه دار بر اساس برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی از طریق شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تأمین و بین کشاورزان توزیع می شود.
وی خاطرنشان کرد: کشاورزان می توانند در جهت افزایش و جهش تولید محصولات کشاورزی خود از لحاظ کمی و کیفی میتوانند برای تغذیه تکمیلی محصولات خود و تأمین عناصر کم مصرف و ریز مغذی، با توجه به نیاز محصول بر اساس آنالیز خاک و برگ، از محصولات تولیدی این قبیل تولید کنندگان که را تهیه و در مزارع و باغات خود مصرف نمایند.
آخرین اخبار همدان را از طریق این لینک پیگیری کنید.