• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    استاندار همدان:

    جهاد امروز، جهاد علمی، اقتصادی و فرهنگی است

    استاندار همدان با بیان اینکه جنگ امروز جنگ روایت‌هاست، گفت: جهاد امروز، جهاد علمی، اقتصادی و فرهنگی است

    جهاد امروز، جهاد علمی، اقتصادی و فرهنگی است

    به گزارش شرق، حمید ملانوری شمسی امروز در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر، با بیان اینکه خرمشهر‌ها در راه است

     و آزادی آن‌ها باید با وفاق، هم‌افزایی و جهاد همگانی انجام شود، اظهار‌کرد: فتح خرمشهر نمادی از عزت، غرور ملی و قدرت ایمان ملت ایران است که با توکل به خدا، ایثار و وحدت به دست آمد و تنها یک پیروزی نظامی نبود بلکه نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملت ماست.

     

    وی افزود: این پیروزی بزرگ مرهون تلاش همه اقشار جامعه، از رزمندگان خط مقدم تا مادران و جوانانی است که با همدلی و فداکاری پشت جبهه ایستادند.

     

    استاندار همدان با اشاره به اینکه وحدت کلمه رمز موفقیت دیروز و کلید پیروزی امروز است، عنوان کرد: ما امروز وارثان خون شهیدانیم و مسئولیت داریم راه آنان را در عرصه‌های نظامی، فرهنگی، اقتصادی و علمی با جدیت ادامه دهیم.

     

    ملانوری بیان کرد: جهاد امروز ما دیگر جنگ سخت نیست بلکه جهاد در حوزه‌های علم، اقتصاد و فرهنگ است تا بتوانیم در برابر جنگ نرم دشمنان ایستادگی کنیم.

     

    وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: خرمشهرهای امروز میدان جنگ نظامی نیست بلکه عرصه‌های اقتصاد دانش‌بنیان، عدالت اجتماعی و رشد فرهنگی است که جوانان باید با روحیه جهادی و تلاش مضاعف این خرمشهرهای جدید را فتح کنند.

     

    استاندار همدان با بیان اینکه مشارکت عمومی مردم در جهاد اقتصادی، حمایت از تولید داخلی، مبارزه با فساد و ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی ضرورت امروز کشور است، تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی راهبرد کلان کشور برای عبور از چالش‌ها و فشارهای دشمن است و تنها با اتکا به توان داخلی، حمایت از نوآوری و دانش بنیان‌ها محقق خواهد شد.

     

    ملانوری افزود: با همکاری مراکز علمی، دانشگاه‌ها، صنایع و نهادهای مختلف باید بین علم و عمل، دانشگاه و صنعت، اقتصاد و فرهنگ پیوند برقرار کنیم تا شکوفایی همه‌جانبه کشور رقم بخورد.

     

    استاندار همدان از تلاش‌های نیروهای مسلح استان، از جمله سپاه، بسیج، ارتش و نیروی انتظامی تشکر و قدردانی کرد و گفت: این نیروها با اقتدار امنیت پایدار استان را حفظ کرده‌اند و انتصاب سردار نجفی را تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم حضور ایشان باعث موفقیت‌های بیشتر در خدمت‌رسانی به مردم همدان شود.

     

    ملانوری یاد و نام شهدای سرافراز انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای عملیات بیت‌المقدس و سرداران بزرگ مقاومت از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت و تاکید کرد: سوم خرداد روز حماسه، عزت و اقتدار ملی است که به همه ما یادآوری می‌کند با وحدت و ایثار هیچ مانعی نمی‌تواند ملت ایران را متوقف کند و ما همچنان در مسیر پیشرفت و عدالت گام برمی‌داریم.