|

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان:

مهم‌ترین مولفه در مواجهه با بحران، آموزش صحیح و به‌موقع است

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان گفت: استان همدان دارای دو گسل فعال در شمال و جنوب است و ما آمادگی لازم برای مقابله با حوادث احتمالی را داریم، مهم‌ترین مولفه در مواجهه با بحران، آموزش صحیح و به‌موقع است.

مهم‌ترین مولفه در مواجهه با بحران، آموزش صحیح و به‌موقع است

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان با اشاره به عدم استقبال مطلوب مردم از آموزش‌های همگانی در سطح کشور، گفت: یکی از چالش‌های اصلی ما در حوزه آموزش، عدم مشارکت کافی مردم است؛ در حالی‌ که این آموزش‌ها کاملاً رایگان بوده و مهارت‌هایی ارائه می‌شود که می‌تواند جان اعضای خانواده را نجات دهد.

علی سنجربگی به مناسبت روز جهانی صلیب‌ سرخ و هلال احمر با بیان اینکه برنامه‌های متعددی به مناسبت هفته هلال در سطح استان در حال اجراست، اظهار کرد: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به تجلیل از مربیان آموزشی، برگزاری نشست خبری، اجرای طرح نیابت و عیادت از خانواده‌های بازنشستگان و سالمندان، پایش سلامت کارکنان، آموزش همگانی، حضور در نماز جمعه، مسابقات آمادگی جسمانی امدادگران، رویداد «دلنوشته احساس من از عضویت»، کاشت نهال به یاد شهدای نوجوان امدادگر، برگزاری مانور سراسری پناه‌گیری در مدارس منتخب، صعود به قله الوند و آیین تحلیف اعضای جدید سازمان جوانان اشاره کرد.

سنجربگی تصریح کرد: همچنین گردهمایی خانواده‌های هلال‌احمر، غربالگری معلولیت، مانور ترور و عملیات آنست در دانشگاه بوعلی، مسابقه فوتسال امدادگران، مراسم تقدیر از فعالان جوانان در طرح خدمات یکپارچه نیز در این هفته برگزار می‌شود. 

وی با اشاره به آمادگی استان در برابر حوادث طبیعی به ویژه زلزله، اظهار کرد: استان همدان دارای دو گسل فعال در شمال و جنوب است و ما آمادگی لازم برای مقابله با حوادث احتمالی را داریم. مهم‌ترین مولفه در مواجهه با بحران، آموزش صحیح و به‌موقع است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان خاطرنشان کرد: خانه‌های هلال و تیم‌های امدادی در مناطق دارای ریسک حضور فعال دارند و تیم‌های پیشرو نیز وظیفه اطلاع‌رسانی سریع و دقیق به امدادگران را بر عهده دارند.

سنجربگی با تأکید بر حضور تیم‌های واکنش سریع در تمام شهرستان‌ها، گفت: در هر شهرستان یک تیم واکنش سریع به صورت آنکال مستقر است و در زمان بحران در کمترین زمان ممکن وارد عمل می‌شود که این ساختار در سطح کشور بی‌نظیر است. همچنین تیم واکنش سریع استان به صورت ۲۴ ساعته آماده‌باش کامل دارند و تجهیزات مورد نیاز آن‌ها نیز تهیه و تأمین شده است.

وی از پیش‌بینی اسکان اضطراری برای تمامی شهرستان‌های استان خبر داد و گفت: در حوزه درمان اضطراری نیز تیم‌های مراقبت ویژه سازماندهی شده‌اند و با تجهیزات بیمارستانی آماده اعزام به نقاط مختلف کشور هستند.

سنجربگی خاطرنشان کرد: نوسازی تجهیزات همواره در دستور کار ما قرار دارد و این فرایند به صورت سالانه پیگیری و اجرا می‌شود.