|

با هدف کاهش اثر قطع برق در کیفیت اینترنت: بیش از ۱۱ هزار باتری پشتیبان در سایت‌های ارتباطی نصب شد

سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری از نصب 11 هزار و 100 باتری پشتیبان در مراکز و سایت های ارتباطی شهر تهران از ابتدای سال 1404 تا هفته سوم شهریور ماه جاری خبر داد.

با هدف کاهش اثر قطع برق در کیفیت اینترنت: بیش از ۱۱ هزار باتری پشتیبان در سایت‌های ارتباطی نصب شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، حمید خوانساری با اشاره به تاثیر منفی قطعی‌های مکرر و طولانی مدت برق بر کیفیت خدمات ارتباطی کشور گفت: «به منظور پیش بینی تمهیدات لازم برای کاهش تاثیر منفی قطعی‌هاا، اصلاح وضعیت تاب‌آوری باتری های پشتیبان مراکز و سایت‌های ارتباطی در تعامل با اپراتورهای ارتباطات سیار، از سال گذشته در اولویت برنامه های رگولاتوری قرار گرفت.»

او ادامه داد: «در گام اول تمامی سایت‌هایی که باتری آنها کمتر از یک ساعت تاب آوری داشت، شناسایی و در گام بعدی با برنامه‌ریزی در قالب تعویض و یا نصب باتری برای اصلاح این سایت‌ها اقدام شده است.»

خوانساری درباره تعداد سایت‌های با تاب‌آوری کمتر از یک ساعت گفت: «تعداد کل این سایت‌ها در سطح شهر تهران 2 هزار و405 سایت است که در اپراتور همراه اول هزار و500 سایت، در اپراتور ایرانسل 726 سایت و در اپراتور رایتل 179 سایت بوده که به ترتیب 814، 629 و 136 سایت آنها اصلاح شده است.»

سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری با تاکید بر اینکه تجهیزات باتری و ذخیره ساز انرژی برای پشتیبانی از تجهیزات فنی سایت‌ها در شرایط اضطراری و قطعی‌های لحظه‌ای است، اعلام کرد: «علاوه بر تعویض و نوسازی باتری‌های پشتیبان، 11 هزار و 100 باتری در سایت ها و مراکز مخابراتی شهر تهران نصب شده‌اند.»

آخرین اخبار فناوری را از طریق این لینک پیگیری کنید.