|

رئیس اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی:

از حاکمیت حمایت نمی‌خواهیم، سنگ‌اندازی نکنید

رئیس اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی گفت: امروز بیشتر از هر موقع و هر چه جلوتر می‌رویم و بحران‌های جدیدتری را تجربه می‌کنیم، ناامیدی هم سطحش بیشتر می‌شود. به نظرم باید به این موضوع بپردازیم، وقتی می‌گوییم اقتصاد دیجیتال می‌تواند آینده کشور را بسازد، قطعاً برنامه‌ریزی که باید انجام شود مدرن باشد، نه برنامه‌ریزی سنتی‌ای که امروز در کشور داریم و نهادهای مختلف به عناوین مختلف وارد می‌شوند و می‌خواهند با همان شکل و شمایل ۳۰، ۴۰ سال قبل به این بخش ورود پیدا می‌کنند.

از حاکمیت حمایت نمی‌خواهیم، سنگ‌اندازی نکنید

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

در ادامه رویداد «اینترنت و آینده ایران» رضا الفت‌نسب، رئیس اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی از موانع مختلف پیش روی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال انتقاد کرد و اینکه با وجود اینکه این کسب‌وکارها در دوران جنگ هم‌دلانه در کنار مردم بودند، اما همچنان سخت‌گیری به آنها از سوی نهادهای مختلف ادامه دارد.

او با اعلام اینکه این‌روزها هرچه جلوتر می‌روند، بحران‌ها پیچیده‌تر می‌شود، گفت:  «امروز بیشتر از هر موقع و هر چه جلوتر می‌رویم و بحران‌های جدیدتری را تجربه می‌کنیم، ناامیدی هم سطحش بیشتر می‌شود. به نظرم باید به این موضوع بپردازیم، وقتی می‌گوییم اقتصاد دیجیتال می‌تواند آینده کشور را بسازد، قطعاً برنامه‌ریزی که باید انجام شود مدرن باشد، نه برنامه‌ریزی سنتی‌ای که امروز در کشور داریم و نهادهای مختلف به عناوین مختلف وارد می‌شوند و می‌خواهند با همان شکل و شمایل ۳۰، ۴۰ سال قبل به این بخش ورود پیدا می‌کنند.» 

به باور او اقتصاد دیجیتال به شفافیت، گفتگو و آزادی نیاز دارد، چه در داخل اکوسیستم و چه میان دولت و تصمیم‌گیران: «ما صحبت می‌کنیم، البته اگر گوش شنوایی وجود داشته باشد و حرف‌ها شنیده شود. نه این که فقط صحبت‌های خوب شنیده شود.»

او با اشاره به تصمیمی‌‌هایی که در شرایط بحران جنگ بحران روانی مردم را بیشتر کرد، گفت:  «در دوران جنگ بدون هیچ دلیلی پلتفرم‌های آنلاین فروش طلا با محدودیت مواجه شده‌اند و تا به امروز (۲۴ تیر) هنوز این محدودیت رفع نشده است. متاسفانه هیچ‌کس هم پاسخگو نیست. این حد از بی‌توجهی واقعا برای من عجیب است. همیشه شعارهایی می‌دهیم و گفته‌ایم خواستار حکمرانی دجیتال هستیم، اما نه حکمرانی بر دیجیتال.»

الفت‌نسب ادامه داد، درخواست ما از حاکمیت این نیست که حمایت خاصی انجام دهد، بلکه فقط سنگ‌اندازی و ایجاد مانع نکند:  «متأسفانه امروز خیلی از سازمان‌های دولتی برای کسب‌وکارهایی که هزاران شغل ایجاد کرده‌اند، مانع‌تراشی می‌کنند، آنهم کسب‌وکارهایی که حتی بیشتر از کارخانه‌های بزرگ صنعتی ما تاثیرگذار هستند.»

او تاکید کرد که  در اقتصاد دیجیتال نیاز به اجرای قانون داریم، نه این که نگاه سلیقه‌ای در این بخش حاکم باشد. 

آخرین اخبار فناوری را از طریق این لینک پیگیری کنید.