اختلاف با معاون سیما دلیل برکناری مدیر شبکه مستند بود
در روزهای گذشته خبر رسید که محسن یزدی مدیر شبکه مستند از این شبکه میرود و مدیر تازهای جانشین او خواهد شد.

به گزارش شبکه شرق، در تازهترین خبرها دلیل برکناری مدیر شبکه مستند اختلاف شدید با معاون سیما اعلام شده است.
به گزارش کانال تلگرامی جاننما، حتی «ایسنا» تصریح کرده بود که مدیر جدید «مانند برخی دیگر از مدیران اخیر تلویزیون از اعضای حسینیه هنر» خواهد بود.
اما خبر اختصاصی «جاننما» مبنی بر این است که محسن یزدی در پی اختلاف شدید با محسن برمهانی، معاون سیما، از مدیریت شبکه مستند برکنار شده است.
بر این اساس گزارش شنیده میشود از میان امیر مهریزدان مدیر مرکز مستند سوره حوزه هنری، حسین بدرلو معاون مرکز گسترش سینمای مستند و داوود مرادیان مستندساز و از بنیانگذاران جشنواره عمار یک نفر به عنوان مدیر تازه شبکه مستند تلویزیون منصوب خواهد شد.
آخرین اخبار فرهنگ و هنر را از طریق این لینک پیگیری کنید.