|

تداوم اکران فیلم‌های اجتماعی در آخرین ماه تابستان

دو فیلم سینمایی «تابستان همان سال» ساخته محمود کلاری و «ناجورها» به کارگردانی محمدحسین فرح‌بخش از پنجم شهریورماه در سینماهای کشور اکران عمومی می‌شوند.

تداوم اکران فیلم‌های اجتماعی در آخرین ماه تابستان

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

پس از موفقیت فیلم‌های اجتماعی در گیشه ماه‌های اخیر، این روند در روزهای پایانی تابستان نیز ادامه خواهد داشت. دو فیلم سینمایی «تابستان همان سال» ساخته محمود کلاری و «ناجورها» به کارگردانی محمدحسین فرح‌بخش از پنجم شهریورماه در سینماهای کشور اکران عمومی می‌شوند.

هشتمین جلسه شورای صنفی نمایش روز یکشنبه ۲۶ مردادماه در خانه سینما برگزار شد و طی آن درباره زمان اکران چند فیلم تازه تصمیم‌گیری شد.

فیلم «تابستان همان سال» که با نگاهی اجتماعی ساخته شده، از پنجم شهریور در سرگروهی پردیس سینمایی آزادی و با پخش فیلمیران روی پرده خواهد رفت. پس از پایان اکران این فیلم انیمیشن «یوز» جایگزین آن در همین سرگروه می‌شود.

فیلم کمدی- اجتماعی «ناجورها» نیز به کارگردانی محمدحسین فرح‌بخش و با پخش پارسا فیلم، پس از پایان نمایش «غیبت موجه» در سرگروهی پردیس سینمایی ملت اکران خواهد شد.

از دیگر مصوبات این جلسه می‌توان به اکران «ملکه آلیشون» پس از «ناتور دشت» در سرگروهی پردیس سینمایی هویزه با پخش دفتر راه عرفان اشاره کرد. همچنین «ناتور دشت» محمدرضا خردمندان پس از فیلم «آنجا همان ساعت» در همین گروه نمایشی روی پرده می‌رود.

آخرین اخبار فرهنگ و هنر را از طریق این لینک پیگیری کنید.