|

حمله تند «هم‌میهن» به سریال «تاسیان» / «روایتی تحریف‌شده از تاریخ برای قبضه تخیل سیاسی»

یک روزنامه اصلاح طلب در یادداشتی به‌شدت به سریال «تاسیان» تاخت و آن را نمونه‌ای از «روایت تحریف‌شده تاریخ معاصر ایران» دانست که هدفش «قبضه‌کردن تخیل سیاسی جامعه» است.

حمله تند «هم‌میهن» به سریال «تاسیان» / «روایتی تحریف‌شده از تاریخ برای قبضه تخیل سیاسی»

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

هم میهن در یادداشت امروزخود با اشاره به بازسازی «شب‌های شعر گوته» و ارجاع کارگردان به سخنان بهرام بیضایی، نوشت: سازندگان سریال در بازنمایی سال‌های ۵۶ و ۵۷، با نادیده گرفتن تناقضات تاریخی و حذف صداهای مستقل، تاریخ را به نفع روایتی ساده‌ساز و سیاسی بازتولید کرده‌اند.

هم‌میهن با انتقاد از نمایش گزینشی رویدادها و شخصیت‌ها، تأکید کرده است که این نوع تولیدات فرهنگی، نه دغدغه آزادی و توسعه ایران را دارند و نه حافظ تنوع صداهای سیاسی هستند؛ بلکه به بازتولید مناسبات الیگارشیک و استبداد گذشته در قالبی جدید کمک می‌کنند.

این روزنامه با هشدار نسبت به «تسخیر تخیل سیاسی» توسط جریان‌هایی که هدفشان تحکیم ساختارهای ارتجاعی است، نوشت: «ایران و معنای ایرانیت قابل مصادره نیست» و تاریخ نباید به ابزاری برای مشروعیت‌بخشی به قدرت‌های غیردموکراتیک تبدیل شود.

 

منبع: هم میهن

آخرین اخبار فرهنگ و هنر را از طریق این لینک پیگیری کنید.