• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    دفاع تمام عیار سعید روستایی از شخصیت زن فیلم زن و بچه / این فیلم مستقل‌ترین زنِ سینمای من را روایت می‌کند

    نشست خبری فیلم «زن و بچه» ساخته سعید روستایی با حضور کارگردان و پریناز ایزدیار ، پیمان معادی دو بازیگر اصلی فیلم برگزار شد.

    دفاع تمام عیار سعید روستایی از شخصیت زن فیلم زن و بچه / این فیلم مستقل‌ترین زنِ سینمای من را روایت می‌کند

    به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ در نشست خبری فیلم «زن و بچه» در جشنواره کن، سعید روستایی از تولد مستقل‌ترین شخصیت زن در سینمایش سخن گفت؛ زنی که بی‌نیاز از مردان، تصمیم می‌گیرد، می‌جنگد و می‌بخشد.

    پریناز ایزدیار با اشاره به دشواری درونی‌سازی نقش مهناز، این تجربه را عمیق‌ترین همکاری خود با روستایی دانست.

    روستایی درباره فیلم جدیدش گفت:من تا الان سه فیلم با محوریت زنان ساخته‌ام. در دو فیلم قبلی «ابد و یک روز» و «برادران لیلا» زنان هنوز یک وابستگی به مردان دارند و برای بهتر کردن وضعیت زندگی به کمک مردان نیاز دارند اما در این فیلم وابستگی به صفر میرسد و شخصیت زن به تنهایی تصمیم میگیرد، به تنهایی انتقام میگیرد و به تنهایی می‌بخشد بدون هیچ وابستگی. فکر می‌کنم این مستقل ترین زنی است که تاکنون نوشته‌ام و ساخته‌ام و آنچه در فیلم می‌بینید هم ماحصل آنچیزی است که اجتماع به من می‌گوید و نه ذهنیت من و هر روز بیشتر این تصاویر را از زنان میبینم.

    پریناز ایزدیار نیز در پاسخ به سوالی درباره وجه تمایز نقشش در این فیلم و دیگر فیلم‌های سعید روستایی توضیح داد: من دو تجربه دیگر با آقای روستایی داشتم و این یکی را خیلی دوست داشتم. فکر می‌کنم. در دو فیلم دیگر که در یکی از آنها نقش بیشتری داشتم شخصیت‌های زیادی وجود داشت اما در فیلم «زن و بچه» بار بیشتری بر روی دوشم بود و به لحاظ اجرا و درونی سازی سخت‌ترین نقشم بود اما در کل بواسطه آشنایی که با روستایی دارم و میدانم چه چیزی از من می‌خواهد کارم راحت بود.

    وی یادآور شد: ماه‌های خیلی زیادی برای این فیلم تمرین کردیم فکر میکنم حدود شش ماه. چون نقش از من کمی دور بود و آقای روستایی نگران جوان بودن من برای این نقش بود. اما از یک جایی به بعد، حدودا یک ماه از فیلمبرداری گذاشته بود که متوجه شدم با نقش مهناز عجین شدم و حتی صورت، ظاهر و بدنم با این نقش هماهنگ شد که فکر میکنم نتیجه آن تمرینات بود و در نهایت توانستم نقش را آن طور که باید بازی کنم.

    در ادامه نشست خبری فیلم «زن و بچه» سعید روستایی درباره تغییر لحن و طبقه فیلم نسبت به دو فیلم دیگرش و همچنین احتمال خود سانسوری در این فیلم به دلیل عدم نمایش فیلم قبلی اش (برادران لیلا) در ایران گفت: من یک سری طرح و ایده دارم و همیشه می دانم فیلم بعدیم چیست. اولویت من قصه و سینماست و نه طبقه متوسط یا پایین جامعه در فیلم‌هایم.

    در مورد خودسانسوری باید بگویم که بالاخره من در ایران زندگی میکنم با سینمای آن آشنا هستم و و خودم را نتیجه سینمای اجتماعی ۴۵ سال گذشته ایران میدانم و خودم رو دنباله روی سینماگران اجتماعی گذشته میدانم. نمی‌دانم تا چه حد خودسانسوری میکنم اما چون اینجا زندگی میکنم یک سری موارد را رعایت میکنم چون در نهایت دوست دارم مردم فیلمم را در سینما ببینند و به اکران برسد.

    پیمان معادی نبز درباره نقشش (شخصیت حمید) در این فیلم گفت: مثل بقیه فیلم‌ها از حدود یک سال قبل درباره داستان و نقش با سعید گفتگو میکردیم. من در ۴ فیلم سعید روستایی بازی کرده‌ام و این باعث نزدیکی ما شده است. شخصیت حمید تاریک نیست و منطق و دلایل خودش را دارد. من خیلی خوشحالم که نقش را آنطوری که آقای روستایی خواستند بازی کنم تا لایه‌های خاکستری این نقش باعث منفور شدنش نشود.


     

    منبع: ايسنا