|

اسراییل مدرسه آنروا در رفح را منفجر کرد

یک ویدیویی از لحظه انفجار یک مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (‌آنروا) در شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه منتشر شده که نشان می‌دهد نظامیان اسراییل پس از منفجر کردن مدرسه، ابراز خوشحالی می‌کنند.

اسراییل مدرسه آنروا در رفح را منفجر کرد

به گزارش شبکه شرق، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

اسرائیل یک مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (‌آنروا) در شهر رفح، واقع در جنوب نوار غزه را منفجر کردند.

یک ویدیویی از لحظه انفجار یک مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (‌آنروا) در شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه منتشر شده که نشان می‌دهد نظامیان صهیونیست پس از منفجر کردن مدرسه، با وقاحت ابراز خوشحالی می‌کنند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

 

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.

 
  • میانجیگری قطر و پاکستان در سایه ارسال تجهیزات نظامی آمریکا؛ آیا بازگشت به قبل از ۱۸ تیر ممکن است؟
  • ایران و اروپا در پیچیده‌ترین مقطع روابط؛ بررسی مناسبات دو طرف در میانه جنگ تحمیلی آمریکا طی گپ‌و‌گفتی با بهرام قاسمی
  • بازخوانی معادلات نوین سیاسی، دیپلماتیک، امنیتی و نظامی ایران و ایالات متحده در گفت‌وگو با سیداحمد کاظمی‌موسوی