|

منصوری، معاون اجرایی رئیس‌جمهور:

امروز میزبان ۶۰ هیأت عالی‌رتبه از کشورهای مختلف خواهیم بود

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در گفتگوی تلویزیونی گفت: امروز میزبان ۶۰ هیئت عالی‌رتبه از کشورهای مختلف خواهیم بود.

امروز میزبان ۶۰ هیأت عالی‌رتبه از کشورهای مختلف خواهیم بود

به گزارش شبکه شرق، معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: امروز میزبان ۶۰ هیئت عالی‌رتبه از کشورهای مختلف برای شرکت در مراسم بزرگداشت شهید سید ابراهیم رئیسی و همراهانش خواهیم بود.

 «محسن منصوری» معاون اجرایی رئیس‌جمهور در گفتگوی تلویزیونی گفت: امروز میزبان ۶۰ هیئت عالی‌رتبه از کشورهای مختلف خواهیم بود.

وی ادامه داد: فردا صبح به استان خراسان جنوبی سفر می‌کنیم و از ۷:۳۰ صبح برنامه‌ها آغاز می‌شود.

منصوری افزود: علت انتخاب خراسان جنوبی برای تشیع پیکر شهدای خدمت این است که شهید آیت‌الله رئیسی تعلق خاطر به این استان داشتند و عضو منتخب مجلس خبرگان رهبری از این حوزه بودند.

 

معاون اجرایی رئیس‌جمهور بیان کرد: پیش از ظهر فردا به مشهد حرکت می‌کنیم و پس از اقامه نماز ظهر، مراسم تشییع از میدان ۱۵ خرداد مشهد به سمت حرم رضوی انجام می‌شود. ان‌شاء‌الله پیکر شهید رئیسی در حرم حضرت رضا (ع) به خاک سپرده خواهد شد.

منبع: مهر

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • نخستین دور گفت‌وگوهای تروئیکای اروپایی با وزیر امور خارجه ایران با رویکردی جدی برگزار شد
  • روایت رسمی ایران از تجاوز اسرائیل در اجلاس اسلامی؛ همراه با رایزنی‌های چندجانبه تا نشست محرمانه
  • «شرق» از اهمیت و ابعاد نظامی، امنیتی و سیاسی عملیات وعده صادق ۳ ایران علیه رژیم صهیونیستی گزارش می‌دهد
  • بررسی معادلات ایران و اروپا در میانه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی در گفت‌وگویی با ابوالقاسم دلفی: