|

حاجی‌میرزایی: رئیس‌جمهوری در زمان جنگ هم دغدغه آموزش‌وپرورش را رها نکرد

رئیس دفتر رئیس‌جمهوری با بیان اینکه پزشکیان پیگیر وضعیت آموزش و پرورش است، اظهار کرد: در ماه‌های اخیر درگیر شرایطی شدیم که همه ما تحت تأثیر فضای جنگ، شکل دیگری از روابط، کار و فعالیت‌ها را تجربه کردیم، اما در تمام این مدت دغدغه رئیس‌جمهوری درباره آموزش و پرورش کاهش پیدا نکرد.

حاجی‌میرزایی: رئیس‌جمهوری در زمان جنگ هم دغدغه آموزش‌وپرورش را رها نکرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

محسن حاجی‌میرزایی امروز - ۲۶ مرداد - در سی‌ونهمین اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور، با گرامیداشت یاد شهدا به ویژه رهبر شهید، اظهار کرد: با تمام وجود مدیون آموزش و پرورش هستم. نکته مهمی که همه ما در همه سطوح آموزش و پرورش، از سطح وزارت تا سطح دانش‌آموز و معلم و مربی، باید قدردان و شاکر آن باشیم، فرصت بی‌نظیری است که برای خدمتگزاری میان انسان‌ها توزیع شده است.

وی با بیان اینکه شریف‌ترین و بی‌نظیرترین فرصت، خدمت در نظام تعلیم و تربیت است، افزود: این فرصت به ما داده شده که در ساختن آینده کشور نقش‌آفرین باشیم و نقش جدی ایفا کنیم.

حاجی میرزایی به دیدگاه و نگرش رئیس‌جمهوری به آموزش و پرورش اشاره کرد و ادامه داد: این دیدگاه به فرصت‌ها ضریب می‌دهد و ایفای این مسئولیت را راحت‌تر می‌کند و شاید مسئولیت همه ما را بیشتر کند. رئیس‌جمهوری عمیقاً آموزش و پرورش را مهم‌ترین اولویت کشور برای آینده کشور می‌داند و آن را زیربنایی‌ترین اقدام تحولی ارزیابی می‌کند.

وی با بیان اینکه رئیس‌جمهوری پیگیر  وضعیت آموزش و پرورش است، ادامه داد: درگیر شرایطی شدیم که همه ما تحت تأثیر فضای جنگ، شکل دیگری از روابط، کار و فعالیت‌ها را تجربه کردیم، اما در تمام این مدت دغدغه رئیس‌جمهوری درباره آموزش و پرورش کاهش پیدا نکرد. 

رئیس دفتر رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت انجام درست مأموریت آموزش و پرورش گفت: از خطاهای پرتکرار در مجموعه نظام اجرایی و از جمله آموزش و پرورش، فاصله گرفتن از اهداف اصلی است. ما مجموعه‌ای از وظایف را برای تحقق اهدافمان شناسایی کرده‌ایم. به تدریج این وظایف اهمیت و اولویت پیدا می‌کند و در حوزه توجه قرار می‌گیرد و اهداف به حاشیه می‌روند. گاهی فاصله بین اهداف و وظایف آن‌قدر عمیق می‌شود که کاری انجام می‌دهیم که با هدف اصلی بیگانه است و نه تنها کمکی به آن هدف نمی‌کند، بلکه ما را از آن هدف دور می‌کند.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.