|

خاطرات سال ۱۳۸۲ هاشمی‌رفسنجانی| سی‌ویکم تیرماه

رئیس سازمان انرژی اتمی استمداد کرد

آقای [غلامرضا] آقازاده، [رئیس سازمان انرژی اتمی] آمد. استمداد کرد، برای‌کمک به حل مشکلات در جلسه‌ای که بناست، عصر امروز در حضور رهبری باشد. گفت، آژانس می‌پذیرد که آلوده‌بودن ماشین‌های [سانتریفیوژهای] غنی‌سازی به اورانیوم غنی‌شده، می‌تواند مربوط به استفاده از آنها در کشور مبدأ باشد و با این فکر، آلوده بودن سایت رسالت و احیاناً کرج هم قابل توجیه است. خواست‌ که اجازه صریح مذاکره، در جلسه عصر امروز داده شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی استمداد کرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیران بهزیستی آمدند. آقای [محمدرضا] راه‌چمنی، [رئیس سازمان بهزیستی] ‌گزارشی از اقدامات داد. گروهی از نوجوانان ناشنوا هم دو سرود اجرا کردند. من هم دربارۀ ارزش خدمت به درماندگان و نیازمندان حرف زدم.

آقای [غلامرضا] آقازاده، [رئیس سازمان انرژی اتمی] آمد. استمداد کرد، برای‌کمک به حل مشکلات در جلسه‌ای که بناست، عصر امروز در حضور رهبری باشد. گفت، آژانس می‌پذیرد که آلوده‌بودن ماشین‌های [سانتریفیوژهای] غنی‌سازی به اورانیوم غنی‌شده، می‌تواند مربوط به استفاده از آنها در کشور مبدأ باشد و با این فکر، آلوده بودن سایت رسالت و احیاناً کرج هم قابل توجیه است. خواست‌ که اجازه صریح مذاکره، در جلسه عصر امروز داده شود.

عصر در حضور رهبری جلسه داشتیم. پس از بحث زیاد قرار شد، مذاکره برای [پذیرش] پروتکل الحاقی‌آغاز شود و اجازه نمونه‌برداری از سایت رسالت داده شود و تبلیغات مناسب در جواب ابهامات یا اتهامات غربی‌ها انجام شود.

در عراق و افغانستان، آمریکا چندین‌کشته و زخمی در عملیات متعدد داده و [پل] برمر، [رئیس اجرایی حکومت ائتلاف موقت عراق] که به آمریکا رفته، از دخالت ایران در امور عراق انتقاد کرده است. تظاهرات ضداشغالگران و ضدشورای حاکم ادامه دارد و آمریکا منکر اقدام به محاصره خانه مقتدی صدر شده است.

در لیبریا، تعداد زیادی از مردم در تبادل آتش دو طرف‌کشته شده‌اند و مردم خشمگین ده‌ها جنازه را در مقابل سفارت آمریکا در مونروویا، [پایتخت لیبریا] جمع کرده‌اند و از تأخیر دخالت نیروهای آمریکا که قرار بود برای صلح به لیبریا بروند، شکایت کردند. آمریکا گفته، چهار هزار و 500 نظامی را از دریای سرخ به سوی آن منطقه اعزام می‌کند که دو هفته دیگر خواهند رسید.

در استرالیا ادعا شده‌ که تمامی ستارگان قابل‌رؤیت، شمرده ‌شده‌که از عدد ریگ‌های بیابان هم بیشتر است. برای اولین بار، زبان یک انسان که به سرطان مبتلا شده، جراحی و تعویض شد. در چین، مردم کم‌کم به غذاهای مسلمانان‌که سالم‌تر و لطیف‌تر است، روی می‌آورند؛ به خصوص از شروع [بیماری] سارس.

زلزله‌ای 3/6 ریشتری در جنوب غرب چین 15 نفر را کشته و زخمی زیادی داده. خشکسالی‌آسیب زیادی به ‌کشاورزی اروپا وارد کرده و آب بسیاری از رودخانه پایین افتاده و تولید برق آبی، دچار اُفت شدید شده است.

در مجلس، امروز هم مثل جلسه قبل، بین دو جناح بر سر [نحوه فوت] زهرا کاظمی، [خبرنگار ایرانی-کانادایی]، مشاجره بوده است.

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.

 
  • میانجیگری قطر و پاکستان در سایه ارسال تجهیزات نظامی آمریکا؛ آیا بازگشت به قبل از ۱۸ تیر ممکن است؟
  • بازخوانی معادلات نوین سیاسی، دیپلماتیک، امنیتی و نظامی ایران و ایالات متحده در گفت‌وگو با سیداحمد کاظمی‌موسوی
  • ایران و اروپا در پیچیده‌ترین مقطع روابط؛ بررسی مناسبات دو طرف در میانه جنگ تحمیلی آمریکا طی گپ‌و‌گفتی با بهرام قاسمی