|

غریب آبادی: خبر برخی رسانه‌ها مبنی بر برگزاری گفتگوهای فنی کارگروه‌ها در دوحه، تایید نمی‌شود

مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران، در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مذاکرات کارگروه‌ها در چارچوب یادداشت تفاهم پایان جنگ تحمیلی، گفت: برگزاری نشست‌های فنی کارگروه‌ها برای این هفته برنامه‌ریزی نشده است.

غریب آبادی: خبر برخی رسانه‌ها مبنی بر برگزاری گفتگوهای فنی کارگروه‌ها در دوحه، تایید نمی‌شود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 

مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که نشست‌های فنی کارگروه‌ها برای این هفته برنامه‌ریزی نشده است.

کاظم غریب‌آبادی، مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران، در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مذاکرات کارگروه‌ها در چارچوب یادداشت تفاهم پایان جنگ تحمیلی، گفت: برگزاری نشست‌های فنی کارگروه‌ها برای این هفته برنامه‌ریزی نشده است.

غریب آبادی تصریح کرد: هرچند رایزنی‌ها با قطر از جمله در خصوص پیگیری اجرای تعهدات طرف مقابل، طبق روال، در جریان است، اما خبر برخی رسانه‌ها مبنی بر برگزاری گفتگوهای فنی کارگروه‌ها در دوحه، تایید نمی‌شود.

غریب آبادی افزود: اولین دور گفتگوهای فنی در چارچوب کارگروه‌های تعیین شده، با فراهم شدن شرایط و پس از توافق در خصوص تاریخ و محل آن، برگزار خواهد شد و رایزنی‌ها در این خصوص از طریق کشورهای میانجی ادامه دارد.

منبع: تسنیم

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.

 
  • «شرق» در گزارشی، نخستین تبادل آتش بین ایران و آمریکا را پس از امضای تفاهم و آغاز مذاکرات سوئیس واکاوی می‌کند
  • سفر یک‌روزه رئیس‌جمهوری به قم و گفت‌وگو با علما درباره مسائل روز کشور:
  • آیا ‌سفر وزیر امور خارجه ایران به عراق می‌تواند بازتعریف مناسبات منطقه‌ای را کلید بزند؟