|

نبویان همچنان به تیم مذاکره ایران و آمریکا حمله می کند

​محمود نبویان با انتقاد از روند مذاکرات، تأکید کرد که پیش‌شرط‌های اعلام‌شده از جمله آزادسازی پول‌های ایران و فراهم شدن مقدمات خروج اسرائیل از لبنان هنوز محقق نشده و برگزاری جلسات مذاکره در چنین شرایطی «توجیه عقلانی» ندارد.

  نبویان همچنان به تیم مذاکره ایران و آمریکا حمله می کند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

محمود نبویان با انتقاد از روند مذاکرات، تأکید کرد که پیش‌شرط‌های اعلام‌شده از جمله آزادسازی پول‌های ایران و فراهم شدن مقدمات خروج اسرائیل از لبنان هنوز محقق نشده و برگزاری جلسات مذاکره در چنین شرایطی «توجیه عقلانی» ندارد.

محمود نبویان، نماینده تهران در مجلس در فضای مجازی نوشت: مسوولان محترم مذاکرات، پیش شرط های مذاکره از جمله آزادسازی پول توسط آمریکا و مقدمات خروج رژیم کودک‌کش صهیونیستی از لبنان هنوز محقق نشده و این رژیم مدعی است هرگز از لبنان خارج نخواهد شد! 

وی افزود: برگزاری جلسات مذاکره با ادامه نقض تعهد طرف مقابل توجیه عقلانی نداشته، باعث جسورتر شدن دشمن خواهد شد و پیروزی ملت ایران در جنگ را تبدیل به شکست خواهد کرد.

نبویان تاکید کرد: طبق فرموده رهبر معظم انقلاب، مطالبه از مسوولان مذاکرات را رها نخواهیم کرد.

 

منبع: خبرآنلاین

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.