|

خاطرات سال ۱۳۸۱ هاشمی‌رفسنجانی| ششم اسفندماه

قطع‌نامه پیشنهادی آمریکا علیه عراق به شورای امنیت رفت

قطع‌نامه پیشنهادى ‌آمریکا، انگلیس و اسپانیا به شوراى امنیت [سازمان ملل] در مورد عراق، مورد مخالفت صریح روسیه، آلمان و فرانسه قرار گرفت. در قطع‌نامه پیشنهادى، عراق متهم شده ‌که فرصت را از دست داده است و به تخلف از دستورات شوراى امنیت ادامه مى‌دهد. مخالفان مى‌گویند، باید فشار سیاسى را براى خلع سلاح عراق ادامه داد.

قطع‌نامه پیشنهادی آمریکا علیه عراق به شورای امنیت رفت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

قطع‌نامه پیشنهادى ‌آمریکا، انگلیس و اسپانیا به شوراى امنیت [سازمان ملل] در مورد عراق، مورد مخالفت صریح روسیه، آلمان و فرانسه قرار گرفت. در قطع‌نامه پیشنهادى، عراق متهم شده ‌که فرصت را از دست داده است و به تخلف از دستورات شوراى امنیت ادامه مى‌دهد. مخالفان مى‌گویند، باید فشار سیاسى را براى خلع سلاح عراق ادامه داد.

دولت ترکیه لایحه‌اى به مجلس برده، براى ‌کسب اجازه استفاده نظامیان آمریکا از پایگاه‌هاى نظامى ترکیه؛ مردم ترکیه مخالفند. یک هلى‌کوپتر نظامى ‌آمریکا در شمال کویت سقوط‌ کرد و چهار نظامى‌ کشته شدند.

یک هواپیماى اف 16 اسرائیل در شمال فلسطین سقوط‌کرد؛ مجاهدان فلسطینى‌گفتند، با آتش موشک آنها ساقط شده است. فرمانده نیروى هوایى اسرائیل، پرواز آن نوع هواپیما را تا اطلاع ثانوى ممنوع کرد. [آریل] شارون، با اکثریت یک رأى، کابینه ضعیف ائتلافى خود را به تصویب رساند و حزب کارگر به دلیل جنگ‌طلبى شارون، از شرکت در کابینه خوددارى ‌کرد.

اجلاس غیرمتعهدها با مخالفت با حمله به عراق و درخواست انهدام تمامى سلاح‌هاى کشتارجمعى در جهان و اصلاح ساختار سازمان ملل در جهت دموکراتیک، به‌ کار خود پایان داد.

آقاى [عباس] فیروزی، از طلاب جبهه‌اى آمد. براى رفع مشکلات معیشتى استمداد کرد. [آقای علی‌محمد احدطجری]، مسئول حج [و زیارت] آزادگان و طلبه‌اى‌که در جنگ شرکت‌کرده و نُه سال اسیر بوده آمد و درمورد حکومتى‌شدن تحصیلات حوزه و قاطعیت نظام، براى جلوگیرى از نفوذ افراد ناباب در اُرگان‌هاى بسیجى، پیشنهاد داشت.

آقاى [علی] عابدزاده، رئیس شرکت [هواپیمایی] آسمان آمد و گفت، دیوان عالى‌کشور به نفع او در پرونده هواپیماى ساقط‌شده در اصفهان رأى داده و قاضى مسئول پرونده به دادگاه انتظامی قضات معرفى شده است. شرکت آسمان به سازمان بازنشستگى فروخته شده است. گفت، تشابهی بین سقوط هواپیماى ایلوشین و هواپیماى آسمان وجود دارد که احتمالاَ با اقدام ابرقدرت‌ها از طریق ارسال امواج شده باشد.

عصر آقایان [بیژن نامدار]زنگنه، [وزیر نفت] و [محمدتقی] امان‌پور، [مدیرعامل شرکت کالای نفت] آمدند و درمورد برنامه‌هاى ساخت داخلى صنایع مهم وزارت نفت، از قبیل ساخت وسایل حفارى، لوله‌ها، توربین‌ها، کمپرسورها و قطعات توضیح دادند و خواستار کمک مجمع [تشخیص مصلحت نظام] به تصویب اعتبارات‌شان شدند.

شب اعضاى جامعه روحانیت مبارز [تهران] میهمانم بودند. در مورد انتخابات شوراها، انتخابات آینده مجلس، مسائل عراق، تکنولوژى هسته‌اى و اخبار روز مذاکره شد. مقرر شد که از بخش‌هاى مختلف تهران، در جلسه روحانیت مبارز منطقه‌اى شرکت ‌کنند.

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.