|

رایزنی تلفنی وزیران امورخارجه ایران و قطر درباره تحولات منطقه

وزارت امورخارجه قطر چهارشنبه شب اعلام کرد که محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امورخارجه قطر با عباس عراقچی وزیر امورخارجه ایران تلفنی گفت وگو کردند.

رایزنی تلفنی وزیران امورخارجه ایران و قطر درباره تحولات منطقه

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

وزارت امورخارجه قطر اعلام کرد که در این تماس تلفنی دو طرف درباره تلاش ها برای کاهش تنش در منطقه گفت وگو کردند.

این وزارتخانه اعلام کرد که در این تماس تلفنی، بن عبدالرحمن بر حمایت از تلاش ها برای کاهش تنش از جمله تقویت امنیت و ثبات در منطقه تأکید کرده است.

«ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر نیز دیروز سه شنبه اعلام کرد که تماس‌ها و رایزنی‌ها با جمهوری اسلامی ایران در بالاترین سطوح سیاسی ادامه دارد و هدف اصلی این گفت‌وگوها، جلوگیری از تشدید تنش‌ها و مهار وضعیت ناپایدار در منطقه است.

وی با اشاره به تحولات اخیر، تصریح کرد که تلاش‌ها به‌صورت فشرده و مستمر در جریان است تا سطح تنش در منطقه افزایش نیابد و همه طرف‌ها برای جلوگیری از هرگونه تصعید ناخواسته در تماس و هماهنگی هستند.

به گفته این مقام قطری، عبور از وضعیت کنونی تنها از مسیر گفت‌وگو و بازگشت به فضای مذاکره امکان‌پذیر است.

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین اعلام کرد که دوحه با کشورهای همسایه در تماس دائم قرار دارد و همکاری نزدیکی برای ایفای نقشی مثبت در مهار بحران‌ها و جلوگیری از تشدید تنش‌ها شکل گرفته است.

وی افزود: قطر ضمن اتخاذ تدابیر احتیاطی لازم، در مقطع کنونی اولویت را به گزینه‌های دیپلماتیک می‌دهد.

او در پایان تأکید کرد که نشستن همه طرف‌ها پشت میز مذاکره، تنها راه واقعی برای حل اختلافات و عبور از بحران‌های پیچیده منطقه‌ای است و هر مسیری جز گفت‌وگو، به افزایش بی‌ثباتی و ناامنی منجر خواهد شد.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.