|

خاطرات سال ۱۳۸۱ هاشمی‌رفسنجانی| بیست‌وچهارم دی‌ماه

نگرانی از کسری واقعی بودجه و احتمال استقراض خارجی

آقاى [رضا] زواره‌اى، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد و از کسری واقعى بودجه در سال آینده و احتمال پیش‌بینى استقراض خارجى ابراز نگرانى‌کرد. آقاى [اصغر] غفارى، مدیرعامل فروشگاه‌هاى رفاه آمد. گفت، تعداد فروشگاه‌ها به ۸۰ واحد رسیده و سودده شده است. توضیحات زیادى در مورد شیوه‌ کار داد.

نگرانی از کسری واقعی بودجه و احتمال استقراض خارجی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

امروز هم اعتراضات علیه کاریکاتور [روزنامه] حیات‌نو ادامه یافت. آقایان [هادی] غنیمى‌فرد، ساداتیان و [فریدون] گل‌افرا، [برگزارکنندگان همایش ملى پنبه] آمدند. توضیحاتى در عقب‌رفت‌کشت پنبه و صنایع مربوط به آن دادند و خواستند که در همایش پنبه شرکت‌ کنم.

آقاى [رضا] زواره‌اى، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد و از کسری واقعى بودجه در سال آینده و احتمال پیش‌بینى استقراض خارجى ابراز نگرانى‌کرد. آقاى [اصغر] غفارى، مدیرعامل فروشگاه‌هاى رفاه آمد. گفت، تعداد فروشگاه‌ها به 80 واحد رسیده و سودده شده است. توضیحات زیادى در مورد شیوه‌ کار داد.

عصرآقایان [عباسعلی] علیزاده، [رئیس‌کل دادگستری استان تهران] و [سعید] مرتضوى، [دادستان تهران] آمدند. اسناد محاکمه مؤسسه آینده و نظرسنجى و گوشت‌های ‌آلوده را آوردند و در مورد احکام احتمالى آنها و نیز محاکمات ملى‌مذهبى‌ها و نهضت ‌آزادى و نیز محکومیت بعضى از نمایندگان مجلس به زندان که هنوز اجرا نشده و جمعى‌که پرونده دارند و موارد فراوان بند دال را توضیح دادند. آقاى علیزاده گفت، پرونده [عباس] عبدى در مورد مبدأ و مراکز تهیه اسناد طبقه‌بندى و نیز استفاده از آنها مفتوح است.

رفت‌وآمد شخصیت‌ها به ایران و کشورهاى منطقه در ارتباط با بحران عراق اوج‌ گرفته و آمریکا همچنان بر طبل جنگ مى‌کوبد؛ با اینکه محبوبیت [جرج] بوش، [رئیس‌جمهور آمریکا] براساس نتایج نظرسنجى جدید، اُفت ‌کرده است.

بحران ونزوئلا ادامه دارد و علیرغم تصمیم اوپک به افزایش یک‌ونیم میلیون بشکه بر تولید، قیمت نفت به خاطر بحران ونزوئلا و عراق تنزل نکرده است.

رسانه‌هاى خارجى و ضدانقلاب، به حمایت از [روزنامه] حیات‌نو برخاسته‌اند و کاریکاتور را توجیه می‌کنند. [سازمان] مجاهدین انقلاب و دوم خردادى‌ها از توقیف روزنامه‌هاى بهار و حیات‌نو انتقاد کرده‌اند و شوراى [هماهنگی] تبلیغات [اسلامی] خواسته است‌ که تظاهرات متوقف و پیگرد قانونى بشود. سه نفر ازکارکنان حیات‌نو هم بازداشت شده‌اند.

بازرسان [تسلیحاتی سازمان ملل] در عراق، با دریافت اطلاعات از انگلیس و آمریکا به فعالیت خود افزوده‌اند و از مراکز منافقین [=سازمان مجاهدین خلق] هم بازرسى‌کرده‌اند و 60 بازرس و هشت هلى‌کوپتر جدید هم اضافه کرده‌اند. درحالى‌که بازرسان وقت بیشترى خواسته‌اند، [جرج] بوش‌ گفته ‌که فرصت عراق در حال اتمام است.

مأموران انگلیس به تعقیب مسئله کشف سم رایسین ادامه مى‌دهند. یک افسر پلیس در این راه کشته و دو افسر زخمى شده‌اند.

شوراى شهر تهران، با حکم هیئت مرکزی حل اختلاف [و رسیدگی به شکایات شوراهای اسلامی شهر و روستا] وزارت‌ کشور، منحل شد.

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.