شورای عالی امنیت ملی باید درجه جنگی بودن شرایط کشور اعلامنظر کند اما شرایط به هیچوجه عادی نیست
عبدالله رمضانزاده گفت: این که شرایط کشور ما جنگی هست یا خیر یا اصلا درجه جنگی بودن آن چه میزان است را شورای عالی امنیت می تواند تعیین، تایید، یا اعلام رسمی کند. اما نمی توان این موضوع را انکار کرد که شرایط فعلی بسیار ویژه و نیازمند برخورد صحیح است. شرایط این روزها به هیچ وجه عادی نیست.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
عبدالله رمضان زاده گفت: «هیچوقت هیچکس در دولت یا از نزدیکان دولت نگفته که مجلس حق اعتراض به شرایط موجود را ندارد یا نباید نقدی مطرح کند. به هر حال حق نقد محفوظ و منطقی است. اما مشکل مهمی که وجود دارد این است که افرادی دست به حملات علیه دولت یا عملکرد دولت میزنند که نماینده اکثریت مردم نیستند. درواقع نمایندگان حداقلی و چند درصدی، می خواهند خواسته های خود را به اکثریت تحمیل کنند. اینجا است که مشکل دیده می شود. اگر مجلس ما، مجلسی بود که بر اساس انتخابات عادلانه، از صندوق ها بیرون آمده بود، می شد روی نقدهای نمایندگان آن حساب باز کرد یا اینطور ارزیابی کرد که نقد نمایندگان چنین مجلسی عادلانه است. مجلس فعلی اصلا واجد رای اکثریت مردم نیست. بنابراین خواسته های این مجلس با خواسته های اکثریت جامعه متفاوت است.»
این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه گفت: «این که شرایط کشور ما جنگی هست یا خیر یا اصلا درجه جنگی بودن آن چه میزان است را شورای عالی امنیت می تواند تعیین، تایید، یا اعلام رسمی کند. اتفاقا مطرح کردن موضوع «شرایط جنگی» به خودی خود حساس است.اما نمی توان این موضوع را انکار کرد که شرایط فعلی بسیار ویژه و نیازمند برخورد صحیح است. شرایط این روزها به هیچ وجه عادی نیست. این که شرایط این روزها را ساده انگاری کنیم یا تصور کنیم همه چیز بر وفق مراد است نیز نوعی سهل انگاری اشتباه است.»
وی تاکید کرد: «مسئله به چالش کشیده شدن دولت توسط مجلس شاید جای تعجب نداشت و حتی عادی بود، اگر مجلس، مجلسِ حداقلی ها نبود. اگر مجلس، مجلسِ افرادی که قرابت چندانی با خواست های اکثریت جامعه ندارند نبود شاید نقد عملکرد دولت یا حملاتی که انجام می شد را می توانستیم دلسوزانه یا نزدیک به منویات جامعه تلقی کنیم. اما اکنون خیر.»
آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.