|

شریعتمداری: برخورد با متخلفان ارزی را به بسیجیان بسپارید!

«این کار از فرشته‌های زمینی برمی‌آید!» عنوان یادداشت تازه حسین شریعتمداری است؛ یادداشتی که مدیرمسئول کیهان در آن بار دیگر انگشت اتهام را به سمت دشمنان خارجی و برخی «عوامل داخلی» گرفته و راه‌حل بحران اقتصادی را نه اقتصادی، بلکه «انقلابی» دانسته است.

شریعتمداری: برخورد با متخلفان ارزی را به بسیجیان بسپارید!

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

«این کار از فرشته‌های زمینی برمی‌آید!» عنوان یادداشت تازه حسین شریعتمداری  است؛ یادداشتی که مدیرمسئول کیهان در آن بار دیگر انگشت اتهام را به سمت دشمنان خارجی و برخی «عوامل داخلی» گرفته و راه‌حل بحران اقتصادی را نه اقتصادی، بلکه «انقلابی» دانسته است.

او در ابتدای مطلب خود یادآوری می‌کند که در ستون طنز «گفت‌و‌شنود» روز ۳۰ مهرماه، به نقش دلار در افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها اشاره شده بود و می‌نویسد: «قیمت دلار همه‌روزه توسط سه کانال اینترنتی از هرات، سلیمانیه و دوبی تعیین می‌شود و گزارش‌های موثقی حکایت از آن دارند که این سه کانال مستقیماً از سوی عوامل آمریکا و رژیم صهیونیستی مدیریت می‌شوند.»

شریعتمداری با استناد به این ادعا نتیجه می‌گیرد که افزایش قیمت دلار، «پدیده‌ای طبیعی در اقتصاد نیست» بلکه «بخشی از جنگ ترکیبی دشمن علیه ایران اسلامی» است. به گفته او، «هرگاه جمهوری اسلامی در مقابل باج‌خواهی آمریکا ایستاده است، قیمت دلار بالا می‌رود و هرگاه نشانه‌ای از تساهل دیده می‌شود، قیمت دلار اندکی رو به کاهش می‌گذارد.»

مدیرمسئول کیهان تأکید می‌کند که مقابله با این وضعیت «اقتصادی نیست و نمی‌تواند اقتصادی باشد» بلکه باید «با تهاجم پاسخ داد».

در بخش دیگری از این یادداشت، شریعتمداری به صادرکنندگانی اشاره می‌کند که به گفته او ارز حاصل از صادرات را به کشور بازنمی‌گردانند و با استفاده از «کارت‌های بازرگانی صوری» موجب «اختلال در نظام ارزی» می‌شوند. او این رفتار را «خیانت به بیت‌المال» می‌داند و می‌نویسد: «خودداری صادرکنندگان از بازگشت ارز صادراتی که با بهره‌مندی از رانت‌ها و ارتباطات خاص صورت می‌پذیرد، خیانت به بیت‌المال و اقدامی مجرمانه است.»

شریعتمداری سپس مستقیماً مسئولان را خطاب قرار می‌دهد و می‌پرسد: «چرا مسئولان محترم در دولت و مجلس و دستگاه قضائی، برای قلع و قمع عوامل داخلی دشمن کاری نمی‌کنند؟ دشمن بدون بهره‌گیری از عوامل داخلی نمی‌تواند کاری از پیش ببرد.»

او در ادامه از «کلان‌سرمایه‌داران نفوذی در مراکز نظام» سخن می‌گوید و از نهاد‌های امنیتی می‌خواهد نسبت به آنان بی‌تفاوت نباشند.

مدیرمسئول کیهان در بخش پایانی یادداشتش به نقل از آیت‌الله موسوی اردبیلی می‌نویسد: «خدا در آسمان فرشتگان و در زمین بسیجیان را دارد.» و نتیجه می‌گیرد که «برخورد قاطع با دلالان و صرافان متخلف و مصادره دلار‌های بادآورده» باید به همین «فرشتگان زمینی» یعنی بسیجیان سپرده شود. به گفته او، «مقابله با جرایم نوع دوم، یعنی خودداری صادرکنندگان از بازگرداندن ارز صادراتی، برعهده دستگاه‌های مسئول در دولت و مجلس و قوه قضائیه است، اما موفقیت در این عرصه نیز به مسئولانی با تفکر بسیجی نیاز دارد.»

منبع: کیهان

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.