|

ماجرای انتشار صحبت‌های علی مطهری درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ چه بود؟ + جزئیات

علی مطهری نماینده ادوار مجلس در خصوص بازنشر مصاحبه قدیمی‌اش در صفحه رسمی دونالد ترامپ گفت: ترامپ مصاحبه من در اردیبهشت ۱۴۰۱ را در حالی که نه سمتی در حوزه انرژی هسته‌ای داشتم و نه نماینده مجلس بودم در صفحه شخصی خود منتشر کرده، لابد به عنوان دلیل بر تصمیم نظام جمهوری اسلامی بر ساخت بمب اتم.

ماجرای انتشار صحبت‌های علی مطهری درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ چه بود؟ + جزئیات

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

بازنشر گفت‌وگوی علی مطهری توسط دونالد ترامپ با واکنش نایب رئیس سابق مجلس روبه‌رو شد.

تابناک نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در شبکه اجتماعی‌اش تروث ویدئویی قدیمی از علی مطهری نایب رئیس پیشین مجلس را منتشر کرده که آن می‌گوید: «ببینید ما اول که وارد این فعالیت هسته‌ای شدیم واقعا هدف‌مان ساخت بمب (اتم) بود که دیگه. تعارف که نداریم.»

انتشار صحبت‌های علی مطهری درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ

مجری می‌پرسد: «هدف کی این بوده؟» که مطهری پاسخ می‌دهد: «کل نظام. آنهایی که این فعالیت را شروع کردند. واقعا هدف ساخت بمب بود. کار تمام شده بود!»

مجری به مطهری یادآوری می‌شود که این حرف‌ها تبعاتی ندارد که حالا به شکل عملی در حال مواجهه با تبعاتش هستیم.

پست ترامپ و اصل ویدئوی مطهری که بازنشر کرده را می‌بینید.

واکنش علی مطهری به انتشار صحبت‌هایش توسط ترامپ چه بود؟

انتشار این مصاحبه توسط ترامپ با واکنش علی مطهری همراه بود. او در واکنش به این اقدام رئیس‌جمهور آمریکا گفت: دستش خیلی خالی است که تحلیل یک فرد عادی را دلیل می‌داند!

جماران نوشت: علی مطهری نماینده ادوار مجلس در خصوص بازنشر مصاحبه قدیمی اش در صفحه رسمی دونالد ترامپ توضیح داد: ترامپ مصاحبه من در اردیبهشت ۱۴۰۱ را در حالی که نه سمتی در حوزه انرژی هسته‌ای داشتم و نه نماینده مجلس بودم در صفحه شخصی خود منتشر کرده، لابد به عنوان دلیل بر تصمیم نظام جمهوری اسلامی بر ساخت بمب اتم.

مطهری ادامه داد: معلوم می‌شود که دستش خیلی خالی است که تحلیل شخصی یک فرد عادی و نه خبر یک فرد مسئول را دلیل به شمار می‌آورد. بهتر است ترامپ به فکر پرداخت خسارت به ایران باشد و دست از کشتار مردم غزه با بمب و گرسنگی بردارد.

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • «شرق» از دیپلماسی فشرده با اروپا، روسیه و آژانس در آستانه پایان ضرب‌الاجل تروئیکا گزارش می‌دهد