|

هشدار خراسان به سعید جلیلی: به‌جای موزه عبرت، آینه نصب کنید

روزنامه خراسان در مطلبی با عنوان خطر تسویه حساب سیاسی انتشار پوستر همایش «برجام؛ موزه‌ عبرت» با حضور چهره‌هایی چون سعید جلیلی و امیرحسین ثابتی، را جرقه تازه‌ای برای شعله‌ور شدن اختلافات داخلی خواند.

هشدار خراسان به سعید جلیلی: به‌جای موزه عبرت، آینه نصب کنید

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

به نوشته روزنامه خراسان فضای سیاست داخلی بار دیگر دستخوش هیجان‌های مخرب شده است و جریانی حبّ و بغض شخصی را جایگزین تحلیل منافع ملی کرده و هم‌افزایی برای مقابله با تهدید خارجی، به مسابقه‌ای برای «حال‌گیری از رقیب» بدل شده است و ادامه این روند، سرمایه اعتماد عمومی را تهدید و مسیر تصمیم‌گیری عقلانی را منحرف می‌کند.

این روزنامه هم چنین نوشته :درحالی‌که انتظار می‌رفت چهره‌هایی چون جلیلی و ظریف در قامت شخصیت‌های فرادستی و ملی ظاهر شوند، عملکرد آن‌ها در خلال جنگ ناهمگون و کم‌اثر بود. جلیلی، با وجود انتقادهای تکراری از برجام، در جریان بحران اخیر غایب رسانه‌ای بود و ظریف نیز با وجود توان بین‌المللی و زبان‌آوری، به‌جای میدان‌داری دیپلماتیک، درگیر واکنش‌های دفاعی به منتقدان شد.

در بخش دیگر این مطلب آمده است:برجام، تجربه‌ای تلخ ولی پیچیده در تاریخ دیپلماسی ایران است. استفاده ابزاری از آن برای تسویه‌حساب‌های جناحی، همان‌قدر زیان‌بار است که کوبیدن محسن رضایی با «کربلای ۴». بهتر است به جای متهم‌سازی‌های شخصی، این تجربه به‌عنوان یک «درس حقوقی–راهبردی» برای نسل آینده مذاکره‌کنندگان مستند و تبیین شود.

خراسان در پایان نوشته است :امروز زمان فریاد علیه آمریکاست، نه رقیب داخلی. اگر همایش «برجام؛ موزه عبرت» واقعاً دنبال عبرت‌گیری است، بهتر است پیش از افتتاح آن، آینه‌ای نصب شود تا برگزارکنندگان تصویر خود را در روزهای بحران ببینند. شاید آن‌وقت بفهمند که وقت سیاست‌ورزی سطحی گذشته و کشور نیازمند تحلیل دقیق، اتحاد ملی و تمرکز بر دشمن واقعی است

 

منبع: روزنامه خراسان

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.