عراقچی وارد مسکو شد
وزیر امور خارجه ایران وارد مسکو شد.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه یکشنبه و به منظور دیدار و رایزنی با مقامات ارشد روسیه وارد مسکو شد.
«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با تایید سفر عراقچی به مسکو، گفت که دیپلمات ارشد ایرانی گفتوگوهایی را با مقامات عالیرتبه این کشور برگزار خواهد کرد.
عراقچی امروز و پیش از سفر به مسکو گفته بود: روسیه دوست ایران محسوب می شود. ۲ کشور شراکت راهبردی دارند. روسیه عضوی از برجام بوده و در جریان مذاکرات هستهای اخیر نیز بودهاند. من فردا با آقای پوتین دیدار و رایزنی میکنم.
او گفت: روسیه و چین هر دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد هستند و میدانم که میخواهند قطعنامهای را برای توقف خصومتها ارائه کنند. واضح است که اوضاع تغییر کرده و من رایزنیهایی با آنها خواهم داشت که این موضوع چگونه باید به پیش برود.
آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.