|

سخنگوی دولت: ذخایر راهبردی دست نخورده است

سخنگوی دولت گفت: وزیر جهاد کشاورزی درخصوص تامین و توزیع محصولات کشاورزی گفت مشکلی نداریم و ذخایر راهبردی مورد استفاده قرار نگرفته است. رییس سازمان دامپزشکی کشور نیز اعلام کرد که در برخی استان‌ها کار سه‌شیفته شده است.

سخنگوی دولت: ذخایر راهبردی دست نخورده است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سخنگوی دولت: وزیر جهاد کشاورزی درخصوص تامین و توزیع محصولات کشاورزی گفت مشکلی نداریم و ذخایر راهبردی مورد استفاده قرار نگرفته است. با توجه به تهدیدات موجود در بستر اینترنت ملی هستیم و کسانی که خارج از کشورند، می‌تواند با پیام‌رسان‌های ارتباط بگیرند.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت ظهر امروز طی سخنانی در تشریح مدیریت امور کشور عنوان کرد: از حضور مردم در نمازهای جمعه در سراسر کشور قدردانی می‌کنیم؛ مردم ما مایه اقتدار هستند و دشمن نمی‌داند که ملت ما در شرایط سخت پشت همدیگر هستند و شاهد خلق جلوه‌های ویژه همبستگی مردم هستیم؛ قدرت ما نه فقط در موشک بلکه در همبستگی مردم است.

وی افزود: ایرانیان خارج از کشور در شهرهایی از جمله لندن، اسلو و ونکوور تجمع داشتند که حملات اخیرا به کشورمان را محکوم کردند و تجمعات مردم در عراق، لبنان و ونزوئلا را هم دیدیم. 

سخنگوی دولت عنوان کرد: این روزها می‌گذرد و ایران همراهی ونزوئلا و پاکستان و دیگر کشورها را فراموش نمی‌کند؛ این روزها می‌گذرد و مردم ما این ملت‌ها را به یاد دارند.

مهاجرانی با بیان اینکه مدیران اجرایی دولت مشغول کارند، اظهار داشت: وزیر جهاد کشاورزی درخصوص تامین و توزیع محصولات کشاورزی گفت مشکلی نداریم و ذخایر راهبردی مورد استفاده قرار نگرفته است. رییس سازمان دامپزشکی کشور نیز اعلام کرد که در برخی استان‌ها کار سه‌شیفته شده است.

وی گفت: با توجه به اینکه تنظیم بازار ذیل وزارت صمت است، درخصوص عرضه و تامین محصولات به استانداران اختیارات داده شده و برای بازگشت اصناف به کارهای خود نیز باید گفت اتاق اصناف اعلام کرده فعالیت اتحادیه‌های صنفی در تهران به وضع عادی برمی‌گردد.

سخنگوی دولت بیان کرد: چون مسافران در حال برگشت به شهرهای خود هستند و شاهد تراکم جاده‌ها هستیم، ممکن است صف ورودی به شهر متراکم باشد و مردم همراهی کنند.

مهاجرانی عنوان کرد: خواندن کنتورها تا چند روز آینده انجام نمی‌شود و نیازی به بارکردن درب منازل نیست و موارد مشکوک به مراجع انتظامی اطلاع داده شود. هم‌چنین سامانه تلفنی 4030 و تلفن 1480 صدای مشاور که ذیل وزارت تعاون فعال لست، تا به سوالات مردم پاسخ دهند. شرکت پست اعلام کرده مرسولات مردم در ادارات پست بیشتر نگهداری می‌شود و مردم نگران نباشند. 

وی گفت: با توجه به تهدیدات موجود در بستر اینترنت ملی هستیم و کسانی که خارج از کشورند، می‌تواند با پیام‌رسان‌های ارتباط بگیرند و این پیام‌رسان‌ها امن است و کیفیت ارتباطی مناسب دارد. با توجه به اهمیت حفظ مردم، پروازها فعلا لغو است. 

سخنگوی دولت اضافه کرد: معاونت وزارت صمت اعلام کرده بسته حمایت از تولید در نظر گرفته شده تا تولیدکنندگان با مشکل روبرو نشوند.

مهاجرانی خاطر نشان کرد: 74 هزار تن کالاهای اساسی در روز گذشته وارد شده و چون برخی محصولات کشاورزی بیش از نیاز تولید شده، برخی محصولات که مازاد است ادامه می‌یابد تا تجار ما در جهان بدقول نشوند.

وی گفت: تاکنون 54 زن و کودک شهید شده و 194 زن و کودک نیز مصدوم شده‌اند. هم‌چنین چند بیمارستان در کشور آسیب دیده‌اند و این خلاف پروتکل‌های جهانی است و 6 آمبولانس مورد اصابت قرار گرفته و به دیوان کیفری بین‌المللی هم از اسرائیل شکایت کرده‌ایم.

سخنگوی دولت گفت: هم‌چنین وزیر علوم به یونسکو نامه نوشته که 12 استاد دانشگاه ترور شده‌اند. در این حملات خانم دکتر مرضیه عسکری فوق تخصصی کودکان به همراه دختر 3 ساله خود به شهادت رسیده‌اند و هم‌چنین شهادت 24 ورزشکار اعلام شده است.

مهاجرانی اظهار داشت: همچنین شاهد حملات به مراکز مسکونی هستیم و کارزار به نام ایران صورت گرفته و افراد متعددی به این پیوسته‌اند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • نخستین دور گفت‌وگوهای تروئیکای اروپایی با وزیر امور خارجه ایران با رویکردی جدی برگزار شد
  • «شرق» از اهمیت و ابعاد نظامی، امنیتی و سیاسی عملیات وعده صادق ۳ ایران علیه رژیم صهیونیستی گزارش می‌دهد