پیشبینی ثابتی از مذاکرات ایران و آمریکا
ثابتی نوشت: ترامپ بازهم بر اینکه "غنی سازی اورانیوم" ایران باید به صفر برسد تاکید کرد.

به گزارش گروه رسانهای شرق ،
امیرحسین ثابتی در خبرگزاری فارس نوشت: اما علت این همه تاکید امریکایی ها روی این مساله چیست و چرا رهبر انقلاب دقیقا روی همین مساله ایستادند و گفتند که این خواسته امریکا "غلط زیادی" است؟
پاسخش در این است که اساسا هدف امریکا از مذاکره با ایران، لغو تحریم ها نیست بلکه انجام دادن کاری است که میخواست از طریق جنگ و حمله نظامی انجام دهد اما نتوانست. یعنی هدف اصلی امریکا از توافق، نابودی زیرساختهای باقی مانده هسته ای ایران از جمله غنی سازی است تا بعد از توافق، بتواند با خیال راحت به سراغ "ایران ضعیف شده" بیاید. به همین خاطر چندبار نتانیاهو اعلام کرده که الگوی توافق با ایران باید مثل لیبی باشد. یعنی اول از طریق مذاکره ایران ضعیف و سپس به آن حمله نظامی شود.
لذا احتمالا امریکا بعد از تعطیلی غنی سازی، سراغ مطالبه بعدی خوش یعنی خارج کردن تمام مواد غنی شده از خاک ایران به کشور ثالث خواهد شد. چون مواد غنی شده هم دقیقا مثل غنی سازی، برای ایران جنبه بازدارندگی دارد و از نگاه امریکا و اسراییل باید دست ایران از آن کوتاه شود.
از آقای عراقچی میخواهم تا با ایستادگی بر خطوط قرمز، ذره ای تن به زیاده خواهی های امریکا ندهد و بداند مادامی که بر این مسائل ایستادگی کند مورد حمایت آحاد مردم و نمایندگان مجلس خواهد بود و اگر هم در نهایت توافقی صورت نگرفت، ما امریکا را مقصر اصلی میدانیم چون ایران بارها حسن نیت خودش را اثبات کرده است.
توافق به هر قیمت و با عبور از خطوط قرمز نه تنها دستاورد حساب نمیشود بلکه مانند برجام تازه اول مشکلات جدید خواهد بود. آنچه مهم است توافق خوب و با حفظ خطوط قرمز است.
آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.