|

ان‌شاءالله که خارج هستید!

دوم بهمن است و اینترنت همچنان قطع است. به سالی که حالا دیگر به انتها نزدیک می‌شود نگاه می‌کنیم و می‌بینیم در 1404 همیشه یک چیزی قطع بوده؛ آب، برق، جی‌پی‌اس، اینترنت‌... . سال عجیبی است. در اخبار می‌خوانیم مجلس طرحی داده که براساس آن تجمعات اعتراضی دیگر نیاز به مجوز ندارد. طرح خوبی است. درواقع برای مایی که اعتراض را فقط برای هواداران استقلال و پرسپولیس جلوی درِ باشگاه مبنی بر اینکه قرارداد فلانی را فسخ کنید و با فلانی تمدید کنید مجاز می‌دانستیم، گام رو به جلویی محسوب می‌شود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

آیدین سیارسریع:  دوم بهمن است و اینترنت همچنان قطع است. به سالی که حالا دیگر به انتها نزدیک می‌شود نگاه می‌کنیم و می‌بینیم در 1404 همیشه یک چیزی قطع بوده؛ آب، برق، جی‌پی‌اس، اینترنت‌... . سال عجیبی است. در اخبار می‌خوانیم مجلس طرحی داده که براساس آن تجمعات اعتراضی دیگر نیاز به مجوز ندارد. طرح خوبی است. درواقع برای مایی که اعتراض را فقط برای هواداران استقلال و پرسپولیس جلوی درِ باشگاه مبنی بر اینکه قرارداد فلانی را فسخ کنید و با فلانی تمدید کنید مجاز می‌دانستیم، گام رو به جلویی محسوب می‌شود. همین که این نکته پذیرفته شود که انتقاد و اعتراض یک کنش نرمال و طبیعی از طرف جامعه است، باید به فال نیک گرفته شود. البته جا‌انداختن این قضیه هم مسیر سختی دارد؛ چون اساسا روحیات ما طوری شکل گرفته که انتظار داریم بقیه به چیزی که ما اعتراض داریم اعتراض داشته باشند. برایمان سخت و باورنکردنی است که ببینیم یک عده به چیزهایی اعتراض دارند که ما اعتراض نداریم! داخل و خارج و پوزیسیون و اپوزیسیون هم ندارد. کلا معتقدیم آن کسی که شبیه به من نیست، غلط کرده که شباهت به من ندارد. اینها یا مزدورند یا جاهل؛ حالت سومی هم ندارد. وقتی تفکر غالب به این ترتیب است و ذهنیت ما در طول تاریخ این‌گونه شکل گرفته که تفاوت را سخت می‌پذیریم،‌ اقدامات روبنایی معمولا با شکست مواجه می‌شود. تفکر یا با مایی یا بر ما اساسا تنها چیزی است که ما روی آن اتفاق نظر داریم و همین هم ما را درگیر یک دور باطل کرده است. نوشتن‌ها و غر‌زدن‌های گاه و بیگاه ما هم فایده‌ای ندارد. اراده‌ای برای کار فرهنگی و آموزشی باید باشد که به نظر نمی‌رسد حتی از گوشه ذهن دوستان هم عبور کرده باشد!

بنا داشتیم به اخبار دیگر مملکت هم بپردازیم که یک لحظه خودمان را گذاشتیم جای مخاطب و صدایی از طرف او در ذهن‌مان پیچید که همین مانده که توی از همه جا بی‌خبر بیایی و به ما خبر بدهی. راست هم می‌گویند. چهار تا سایت داخلی داریم که آن هم همه می‌توانند بروند بخوانند. البته ما از طریق همین چهار تا سایت داخلی متوجه شدیم بعضی دوستان در این روزها توییت می‌زنند! حیرت‌انگیز است واقعا. دو حالت دارد؛ یا مثل بتمن و سوپرمن، سوپرپاوری دارند که در شرایط قطعی می‌توانند توییتر را باز کنند، یا خط سفید دارند. من نمی‌دانم خط سفید این روزها کار می‌کند یا نه، ولی اگر هم چنین امری صحت دارد، انتظار می‌رود این عزیزان حداقل دل مردم را نسوزانند. واقعا بنده متوجه لزوم توییت‌زدن در این وضعیت نمی‌شوم. بر فرض هم که مطالب گهربارتان را در بستر توییتر قرار دادید، مگر کسی هم هست که از داخل بتواند اینها را بخواند؟ آنهایی که در حال حاضر دسترسی به عالم نتِ بین‌الملل دارند، آن‌قدر تعدادشان محدود است که اگر حرفی دارید می‌توانید زنگ بزنید به خودشان بگویید. ان‌شاءالله که ما توهم زده باشیم و چنین چیزی نباشد. ان‌شاءالله که خارج باشند!

 

آخرین مطالب منتشر شده در روزنامه شرق را از طریق این لینک پیگیری کنید.