|

آتش سوزی در کشتی فیلیپینی همچنان ادامه دارد / ۳۰ جسد دیگر پیدا شد ،۵۰ نفر مفقود هستند

چهل و سه نفر از کشتی نجات یافتند و بسیاری از آن‌ها در بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند، اما عملیات جستجو برای یافتن بیش از ۵۰ نفر که همچنان مفقود هستند، ادامه دارد.

حجم ویدیو: 2.02M | مدت زمان : 00:00:26

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

با گذشت حدود سه روز از آتش‌سوزی مرگبار در کشتی «ام‌وی جون آستر» فیلیپین، گارد ساحلی این کشور ۳۰ جسد دیگر را از لاشه کشتی بیرون کشید.

این کشتی که از مانیل حرکت کرده بود، روز چهارشنبه در منطقه گردشگری «کورون» فیلیپین در دریای چین جنوبی دچار آتش‌سوزی مرگبار شد.

چهل و سه نفر از کشتی نجات یافتند و بسیاری از آن‌ها در بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند، اما عملیات جستجو برای یافتن بیش از ۵۰ نفر که همچنان مفقود هستند، ادامه دارد.

گارد ساحلی فیلیپین اعلام کرد که هنوز اجساد دیگری نیز در داخل لاشه کشتی باقی مانده است.

کشتی «ام‌وی جون آستر» هنگام آتش‌سوزی در آب‌های فیلیپینی در دریای چین جنوبی، حامل ۱۱۷ مسافر و ۱۷ خدمه بود.

سخنگوی گارد ساحلی فیلیپین «کومودور نوئمی کایابیاب» در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که بیشتر اجساد از بخش محل خواب کشتی بیرون کشیده شده‌اند.

وی افزود:  «نهادهای مربوطه در حال حاضر مشغول عملیات مناسب برای انتقال و شناسایی بقایای جان‌باختگان بر اساس رویه‌های تعیین‌شده هستند...ما اندوه خانواده‌های آسیب‌دیده از این حادثه تلخ را درک می‌کنیم.»

پیش‌تر، گارد ساحلی فیلیپین گفته بود که بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد آتش‌سوزی از بخش انبار بار کشتی آغاز شده است. 

سازمان دریانوردی فیلیپین در حال بررسی شرایط و جزئیات این حادثه است.

طبق گزارش نشریه فیلیپینی «پالاوان دیلی»، این کشتی که در سال ۲۰۰۲ ساخته شده، دارای گواهی‌های ایمنی معتبر بوده و در ماه مارس بازرسی‌های ایمنی را با موفقیت پشت سر گذاشته بود.

بازرسان فیلیپینی اما در حال بررسی مواردی همچون مغایرت‌های احتمالی در فهرست مسافران و بار، نحوه صحیح بارگیری، و پروتکل‌های اضطراری هستند.

 

منبع: فارس

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.