|

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره جنگ اوکراین

رئیس‌جمهور روسیه، و «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، در تماسی تلفنی نتایج سفرهای اخیر استیو ویتکاف و جارد کوشنر به مسکو و کی‌یف را مورد ارزیابی قرار دادند

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره جنگ اوکراین

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه، و «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، در تماسی تلفنی نتایج سفرهای اخیر استیو ویتکاف و جارد کوشنر به مسکو و کی‌یف را مورد ارزیابی قرار دادند. دو طرف نتایج این سفرها را مثبت ارزیابی کرده و بر لزوم پایان دادن به درگیری اوکراین و احیای روابط دوجانبه تأکید کردند.
 
«یوری اوشاکوف»، دستیار رئیس‌جمهور روسیه، امروز (سه‌شنبه) از انجام گفتگوی تلفنی میان ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ خبر داد. بر اساس گزارش اوشاکوف، رهبران دو کشور در این تماس دربارهٔ نتایج سفرهای اخیر استیو ویتکاف و جارد کوشنر، فرستادگان ویژهٔ رئیس‌جمهور آمریکا، به مسکو و کی‌یف تبادل نظر کرده‌اند.دستیار پوتین با اشاره به تحلیل ارائه‌شده از سوی رئیس‌جمهور روسیه دربارهٔ روند عملیات نظامی ویژه، اعلام کرد که دو طرف نتایج سفرهای مذکور را مثبت ارزیابی کرده‌اند.بر اساس اعلام اوشاکوف، در این مکالمه تلفنی نکات کلیدی زیر مطرح شده است:ترامپ بر تعهد خود برای دستیابی به پیشرفت در حل و فصل بحران اوکراین در دوران ریاست‌جمهوری‌اش تأکید کرده و بر لزوم پایان دادن به این درگیری صحه گذاشته است. به گفتهٔ دستیار پوتین، ترامپ معتقد است که حل این بحران، راه را برای احیای گسترده روابط بین روسیه و ایالات متحده هموار خواهد کرد.پوتین نیز از تعهد ترامپ برای ایجاد مشارکتی سازنده میان دو کشور حمایت کرده و تأکید نموده است که روسیه هیچ برنامهٔ خصمانه‌ای علیه اروپا ندارد.رهبران دو کشور در پایان این تماس توافق کردند که در تماس باقی بمانند و در صورت نیاز، مجدداً با یکدیگر گفتگو کنند.گفتنی است که ویتکاف و کوشنر، فرستادگان ویژهٔ ترامپ، در روزهای اخیر سفرهایی به مسکو و کی‌یف داشته‌اند تا زمینه را برای آغاز مذاکرات جدی‌تر جهت پایان دادن به جنگ اوکراین فراهم کنند.
منبع: فارس

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.