رئیس اپوزیسیون اسرائیل:
توافق هستهای عربستان باید متوقف شود
رئیس اپوزیسیون اسرائیل خواستار توقف توافق هستهای ایالات متحده با ریاض شد.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون اسرائیل امروز یکشنبه گفت که توافق برنامه هستهای غیرنظامی عربستان با آمریکا باید متوقف شود.
به نوشته روزنامه «عربی۲۱»، لاپید تاکید کرد: توافق برنامه هستهای غیرنظامی عربستان باید متوقف شود حتی اگر بهای آن لغو عادیسازی روابط با آن در آینده باشد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به تازگی اعلام کرد که موافقت واشنگتن با برنامه هستهای غیرنظامی عربستان، مشروط به عادیسازی روابط این کشور با اسرائیل است.
به دنبال آن بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل از این موضع ترامپ استقبال کرد و آن را گامی تاریخی در مسیر اجرای توافقهای موسوم به «توافقهای ابراهیم» (توافقهای سازش با رژیم صهیونیستی) دانست.
ترامپ تاکید کرد که اجازه اجرای برنامه هستهای غیرنظامی برای عربستان تنها در صورتی نهایی خواهد شد که ریاض به توافقهای عادیسازی روابط با اسرائیل بپیوندد.
برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیلها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.