|

آمریکا برای اردن هشدار امنیتی ویژه صادر کرد

سفارت آمریکا در اردن با صدور هشداری امنیتی، از تمامی شهروندان آمریکایی خواست تا اطلاع ثانوی از سفر به فرودگاه و بندر دریایی شهر العقبه خودداری کنند.

آمریکا برای اردن هشدار امنیتی ویژه صادر کرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سفارت ایالات متحده در اردن اعلام کرد که مقام‌های اردنی به دلیل وجود یک تهدید مشخص و معتبر، فرودگاه بین‌المللی و بندر دریایی شهر العقبه را تخلیه کرده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه العربی، سفارت آمریکا در اردن همچنین افزود: ما به همه آمریکایی‌ها اکیداً توصیه می‌کنیم از سفر به فرودگاه العقبه یا بندر آن اجتناب کنند.

بنادر اردن پس از هشدار اطلاعاتی مبنی بر حمله‌ای بزرگ از سوی ایران در ساعات آینده تخلیه شدند.

این توصیه پس از آن منتشر شده که مقامات آمریکایی گفتند ۴۸ ساعت پیش، موشک‌های ایران پایگاه هوایی موفق السلطی در ازرق را هدف گرفتند-همان پایگاهی که نیروهای کشته‌شده در روز جمعه در آن مستقر بودند. به گفته آن‌ها حمله‌ قبلی حدود ۲۰ نیروی آمریکایی را که برای پناه گرفتن در سنگرها می‌دویدند، زخمی کرد اما کسی کشته نشد. اما به گفته‌ این مقام‌های آمریکایی، در روز جمعه-زمانی که ایران دوباره به این پایگاه حمله کرد-۲ نیروی آمریکایی کشته و چهار نیروی دیگر زخمی شدند. سایر نیروها نیز به دلیل جراحات جزئی معاینه شده و به خدمت بازگشتند.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.