|

اسرائیل روابطش با دفتر گوترش دبیرکل سازمان ملل را قطع کرد

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد در واکنش به درج نام برخی نهادهای صهیونیستی در ضمیمه گزارش مربوط به خشونت جنسی مرتبط با درگیری‌ها، تصمیم به قطع روابط با دفتر دبیرکل سازمان ملل گرفته است.

اسرائیل روابطش با دفتر گوترش دبیرکل سازمان ملل را قطع کرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم روابط خود با دفتر آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد را قطع کرده است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصمیم پس از درج نام نهادهای صهیونیستی در ضمیمه گزارش مربوط به خشونت جنسی مرتبط با درگیری‌ها اتخاذ شده است.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد که دبیرکل سازمان ملل متحد از ماه‌های پایانی دوره مسئولیت خود برای «ساختن اتهاماتی بی‌اساس علیه اسرائیل» استفاده می‌کند.

این تصمیم پس از ان اتخاذ شد که «دنی دانون» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل روز پنج‌شنبه اعلام کرد که تل‌آویو به دلیل خشونت جنسی در مناطق جنگی به فهرست سیاه سازمان ملل متحد اضافه شده است.

این اقدام پس از گزارش‌های متعدد سازمان‌های حقوق بشری و رسانه‌های خبری مبنی بر مستندسازی ادعاهای تجاوز و سایر اشکال خشونت جنسی توسط نظامیان صهیونیست علیه فلسطینی‌ها از اکتبر ۲۰۲۳ انجام شد.

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.