|

حمله پهپادی به نزدیکی تاسیسات هسته‌ای امارات

مقام‌های اماراتی از وقوع آتش‌سوزی در پی حمله یک پهپاد به خارج از محدوده داخلی نیروگاه هسته‌ای براکه خبر دادند.

حمله پهپادی به نزدیکی تاسیسات هسته‌ای امارات

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مقام‌های اماراتی از وقوع آتش‌سوزی در پی حمله یک پهپاد به خارج از محدوده داخلی نیروگاه هسته‌ای براکه خبر دادند.

منابع رسمی در ابوظبی اعلام کردند در پی حمله یک پهپاد در خارج از محدوده داخلی نیروگاه هسته‌ای «براکه»، آتش‌سوزی رخ داده است؛ با این حال این حادثه به بخش‌های حیاتی و داخلی این مجموعه راه پیدا نکرده است.

طبق گزارش شبکه العربیه، براساس اعلام مقام‌های اماراتی، حمله در خارج از «محیط داخلی» نیروگاه رخ داده و هیچ‌گونه مصدوم یا تلفات انسانی در پی نداشته است.

ابوظبی همچنین تأکید کرد که پس از این حادثه هیچ تغییری در سطح ایمنی پرتویی و شرایط مرتبط با امنیت هسته‌ای ثبت نشده و سامانه‌های حفاظتی و کنترلی تأسیسات بدون اختلال به فعالیت خود ادامه داده‌اند.

در بیانیه‌های منتشرشده آمده است که تمامی اقدامات احتیاطی و پروتکل‌های امنیتی پس از حادثه فعال شده و نهادهای ذی‌ربط در حال پیگیری ابعاد موضوع هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که در غرب امارات قرار دارد، نخستین نیروگاه هسته‌ای جهان عرب محسوب می‌شود و یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های راهبردی امارات به شمار می‌رود.

 

منبع: مهر

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.