|

رایزنی‌های الزیدی در اربیل در راستای تشکیل دولت جدید عراق

نخست‌وزیر مکلف به تشکیل دولت جدید عراق در اربیل با رهبر حزب دموکرات کردستان، نخست‌وزیر و رئیس اقلیم کردستان عراق دیدار و درباره تشکیل دولت جدید فدرال رایزنی کرد.

رایزنی‌های الزیدی در اربیل در راستای تشکیل دولت جدید عراق

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

نخست‌وزیر مکلف به تشکیل دولت جدید عراق در اربیل با رهبر حزب دموکرات کردستان، نخست‌وزیر و رئیس اقلیم کردستان عراق دیدار و درباره تشکیل دولت جدید فدرال رایزنی کرد.

«علی الزیدی» نخست وزیر مکلف به تشکیل دولت جدید عراق روز شنبه در شهر اربیل مرکز اقلیم کردستان عراق با «مسعود بارزانی» رهبر حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق دیدار کرد.

در این دیدار که با حضور هیاتی از ائتلاف چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق برگزار شد، وضعیت کلی کشور و روند گفت‌وگوها برای تشکیل دولت جدید مورد بررسی قرار گرفت.

طرفین بر اهمیت وحدت دیدگاه‌ها و مواضع و اقدام برای تشکیل دولتی قوی و قادر به مقابله با چالش‌ها و عبور از بحران‌ها که به تقویت ثبات و توسعه و تحقق آرمان‌های همه مردم عراق کمک می‌کند، تاکید کردند.

الزیدی سپس با «مسرور بارزانی»، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، الزیدی و مسرور بارزانی در این دیدار پرونده تشکیل دولت جدید و روند گفت‌وگوی کنونی میان نیروهای سیاسی مختلف با هدف تشکیل دولت ملی که آرمان‌های همه ملت عراق را محقق کند را بررسی کردند.

طرفین درباره روابط بغداد و اربیل تبادل نظر و بر اهمیت یکپارچه سازی تلاش‌ها و دیدگاه‌ها برای پیشروی به سمت تقویت ثبات در سراسر عراق تاکید کردند.

«نچیروان بارزانی»، رئیس اقلیم کردستان عراق نیز میزبان علی الزیدی و هیات همراه او بود.

در این دیدار نیز پرونده‌های مختلف به خصوص تشکیل دولت جدید عراق بررسی و بر اهمیت تقویت گفت‌وگوهای کنونی میان نیروهای سیاسی مختلف برای تشکیل دولتی در راستای خدمت به آرمان‌های همه عراقی‌ها و همچنین ساماندهی روابط براساس چارچوب‌های قانونی و قانون جاری کشور تاکید شد.

نخست وزیر مکلف به تشکیل دولت جدید عراق پس از اربیل به سلیمانیه نیز سفر می‌کند تا با «بافل طالبانی»، رئیس اتحادیه میهنی کردستان نیز دیدار و گفت‌وگو کند.

 

 

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.