|

تاکید بلژیک : لبنان هم شامل آتش بس باشد

«ماکسیم پروو» وزیر امور خارجه بلژیک حمله هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به بیروت را که به گفته او تنها چند صد متر از محل حضورش در یک سفر رسمی فاصله داشته، به شدت محکوم کرد.

تاکید بلژیک : لبنان هم شامل آتش بس باشد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

وزیر امور خارجه بلژیک که می‌گوید هنگام حمله «عظیم» رژیم صهیونیستی به بیروت، تنها چند صد متر با محل انفجارها فاصله داشته است، تاکید کرد که آتش‌بس باید شامل لبنان هم باشد.

 «ماکسیم پروو» وزیر امور خارجه بلژیک حمله هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به بیروت را که به گفته او تنها چند صد متر از محل حضورش در یک سفر رسمی فاصله داشته، به شدت محکوم کرد.

وزارت خارجه بلژیک در پلتفرم «ایکس» نوشت: «ماکسیم پروو روز چهارشنبه در حال بازدید از سفارت بلژیک در پایتخت لبنان بود که موشک‌ها تنها چند صد متر دورتر به آن اصابت کردند.»

پروو گفت که در حال آماده شدن برای تقدیر از لبنان به خاطر پیشنهادش برای مذاکره برای آتش‌بس با رژیم صهیونیستی بود که «اسرائیل بدون هیچ هشدار قبلی، یکی از گسترده‌ترین حملات از زمان آغاز خصومت‌ها را آغاز کرد.»

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، او افزود: «این روند باید متوقف شود. آتش‌بس بین ایالات متحده، اسرائیل و ایران باید شامل لبنان نیز باشد.»

در همین حال، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که دبیرکل سازمان ملل متحد فعالیت‌های نظامی جاری در لبنان پس از آتش‌بس ایالات متحده و ایران را محکوم کرده و درخواست خود را «از همه طرف‌ها برای توقف فوری خصومت‌ها» تکرار کرده است.

پیشتر «رضوان سعید شیخ» سفیر پاکستان در ایالات متحده تایید کرد که توقف حملات رژیم صهیونیستی به لبنان بخشی از توافق آتش‌بس میان ایالات متحده و ایران بوده است.

او در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان، در پاسخ به این پرسش که آیا توقف حملات رژیم صهیونیستی به لبنان هم بخشی از شروط ۱۰ ماده‌ای ایران برای برقراری آتش‌بس بوده، گفت: «از آنجا که توضیحات (آتش‌بس) از سوی عالی‌ترین مقام پاکستان (شهباز شریف) مطرح شده، پیشنهاد نخست‌وزیر که مورد تایید طرفین قرار گرفته، نمی‌توانست از این معتبرتر و صحیح‌تر باشد.»

ایران و آمریکا در ساعات اولیه روز چهارشنبه پس از ۴۰ روز جنگ با میانجیگری پاکستان بر سر یک آتش‌بس دو هفته‌ای و از سرگیری مذاکرات بر اساس پیشنهاد ۱۰ بندی ایران موافقت کردند. توافق بر سر این آتش‌بس از سوی رییس جمهور آمریکا و شورای عالی امنیت ملی ایران مورد تایید قرار گرفت.

این آتش‌بس در همه مناطق، از جمله لبنان و سایر نقاط از ساعت ۳:۳۰ بامداد چهارشنبه ۸ آوریل ۲۰۲۶ به وقت رسمی ایران و ساعت ۸ شب سه‌شنبه ۷ آوریل به وقت شرق آمریکا اجرایی شد، اگرچه رژیم صهیونیستی با نقض این آتش‌بس در حال بمباران شدید لبنان است.

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.