|

بولتون: مدیر اطلاعات ملی آمریکا هم باید مانند کنت از دولت ترامپ استعفا کند

جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در اظهاراتی با اشاره به استعفای «جو کنت» رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ که پیشتر در مخالفت با تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از سمت خود استعفا کرده بود، تاکید کرد: «تولسی گابارد» مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده هم باید مانند کنت استعفا کند.

بولتون: مدیر اطلاعات ملی آمریکا هم باید مانند کنت از دولت ترامپ استعفا کند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در اظهاراتی با اشاره به استعفای «جو کنت» رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ که پیشتر در مخالفت با تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از سمت خود استعفا کرده بود، تاکید کرد: «تولسی گابارد» مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده هم باید مانند کنت استعفا کند.

بولتون در جریان یک مصاحبه رادیویی از استعفای کنت یکی از مقامات ارشد مبارزه با تروریسم آمریکا در مخالفت با تجاوز نظامی جاری ایالات متحده علیه ایران، استقبال کرد.

وی همچنین با اعلام اینکه از استعفای کنت خوشحال شده است، افزود: گابارد نیز به زودی باید استعفا کند چرا که اگر به سیاست دولت آمریکا اعتقاد ندارید، باید استعفا کنید.

بولتون در ادامه با اشاره به اینکه با استعفای کنت، شکاف داخلی حزب جمهوری‌خواه آمریکا و دولت این کشور آشکار شده است، اعلام کرد: در رده‌های بالای دولت ترامپ اختلاف وجود دارد و این استعفا گواه آن است.

جو کنت رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا پیشتر در اعتراض به جنگ بی‌دلیل آمریکا علیه ایران استعفا کرده و گفته بود: من نمی‌توانم با وجدانی آسوده از جنگ جاری در ایران حمایت کنم. ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای کشور ما ایجاد نکرده بود و واضح است که ما این جنگ را به دلیل فشار (رژیم) اسرائیل و لابی قدرتمند آمریکایی آن آغاز کردیم.

رئیس سابق مرکز مبارزه با تروریسم آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا ایران در آستانه دستیابی به سلاح هسته‌ای است، پاسخ داد: نه، آنها در آستانه دستیابی به سلاح هسته‌ای نبودند.

کنت تصریح کرد: ایران نه در آستانه دستیابی به سلاح هسته‌ای بود و نه در هفته‌ها و ماه‌های پیش از آغاز این بحران چنین وضعیتی داشت.

این مقام مستعفی دولت ترامپ ادامه داد: از سال ۲۰۰۴، فتوای مذهبی رهبر آنان علیه تولید سلاح هسته‌ای صادر شده و هیچ اطلاعاتی مبنی بر نقض یا لغو آن وجود ندارد.

این مقام سابق آمریکایی تصریح کرد: ما هیچ داده اطلاعاتی در اختیار نداشتیم که نشان دهد ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای حرکت کرده است.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.

 

منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.