|

رئیس امارات و پادشاه اردن گفتگو کردند

رئیس دولت امارات و پادشاه اردن در جریان دیدار با یکدیگر تحولات منطقه‌ای و تشدید تنش نظامی در منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

رئیس امارات و پادشاه اردن گفتگو کردند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رئیس دولت امارات و پادشاه اردن در جریان دیدار با یکدیگر تحولات منطقه‌ای و تشدید تنش نظامی در منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

محمد بن زاید آل نهیان، رئیس دولت امارات با عبدالله دوم، پادشاه اردن دیدار کرد و دو طرف در جریان این دیدار به بررسی تحولات منطقه‌ای و تنش نظامی در منطقه پرداختند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی امارات «وام»، محمد بن زاید و عبدالله دوم طی این دیدار در خصوص حملات علیه کشورهای منطقه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند و آن را نقض حاکمیت کشورها و احکام و قوانین بین‌المللی دانستند که صلح و امنیت بین‌المللی را تهدید می‌کند.

دو طرف علاوه‌بر بررسی تحولات منطقه در سایه تشدید تنش نظامی و پیامدهای خطرناک آن بر امنیت و ثبات منطقه، بر لزوم توقف عملیات‌های نظامی و پناه بردن به گفت‌وگو و راه حل‌های دیپلماتیک و نیز تقویت همکاری دوجانبه میان امارات و اردن تأکید کردند.

رئیس امارات و پادشاه اردن همچنین بر ضرورت توقف فوری عملیات نظامی و انجام گفت‌وگوی جدی و دستیابی به راه‌ حل‌های دیپلماتیک برای حل و فصل مسائل منطقه جهت حفظ امنیت و ممانعت از ایجاد تنش‌ها و بحران‌های بیشتر تأکید کردند.

 

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.