|

تاکید پاپ به برقراری صلح در اوکراین

پاپ لئو رهبر کاتولیک‌های جهان یکشنبه در سخنانی تاکید کرد که صلح در اوکراین «نباید به تعویق بیافتد.»

تاکید پاپ به برقراری صلح در اوکراین

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

پاپ در سخنرانی هفتگی خود خطاب به زائران در میدان سنت پیتر واتیکان پس از نماز یکشنبه گفت: من دوباره از وضعیت دراماتیکی که همه می‌ببینند، متاثر می‌شوم.

وی افزود: این همه قربانی، این همه زندگی و خانواده از هم پاشیده، این همه ویرانی، این همه رنج و درد غیرقابل وصف.

پاپ لئو تاکید کرد: صلح نباید به تعویق بیافتد. این یک مساله ضروری و فوری است که باید در قلب‌ها جایی پیدا کند و به تصمیمات مسئولانه تبدیل شود.

وی گفت که جنگ «زخمی است که بر کل خانواده بشری وارد شده است» و «مرگ، ویرانی و دردی که نسل‌ها را نشانه می‌گیرد» به جا می‌گذارد.

دور اول و دوم نخست گفت‌وگوهای سه‌جانبه آمریکا، روسیه و اوکراین با محوریت مسائل امنیتی پیشتر در ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی و در روزهای۲۳ و ۲۴ ژانویه (سوم و چهارم بهمن) و ۴ و ۵ فوریه (۱۵ و ۱۶ بهمن) برگزار شد.

دور سوم این گفت‌وگوها سه‌شنبه و چهارشنبه در ژنو سوئیس برگزار شد. زلنسکی پس از این مذاکرات اظهار کرد روسیه و 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.