|

زاخارووا: روسیه در «شورای صلح» ترامپ مشارکت نمی‌کند / کی‌ف به جای مذاکره دنبال درگیری است

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد روسیه در نشست «شورای صلح» ایجادشده از سوی رئیس‌جمهور آمریکا نماینده‌ای نخواهد داشت.

زاخارووا: روسیه در «شورای صلح» ترامپ مشارکت نمی‌کند / کی‌ف به جای مذاکره دنبال درگیری است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد روسیه در نشست «شورای صلح» ایجادشده از سوی رئیس‌جمهور آمریکا نماینده‌ای نخواهد داشت.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: روسیه روسیه در نشست «شورای صلح» ایجادشده از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نماینده‌ای نخواهد داشت.

وی گفت: «روسیه در نشست شورای صلح نمایندگی نخواهد داشت. کار برای شکل‌دهی موضع ادامه دارد.»

 

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به اظهارات «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه درباره گفت‌وگو با مسکو، گفت این سخنان فراتر از بیان لفظی نیست و روسیه هرگز از تعامل در بالاترین سطح خودداری نکرده است.

به گفته وی، تمایل ماکرون برای احیای گفت‌وگو با مسکو ناشی از تلاش برای ورود به روند مذاکرات درباره اوکراین است.

در بخش دیگری از این نشست خبری، زاخارووا گفت روسیه هیچ توهمی درباره نیت واقعی فرانسه برای ازسرگیری گفت‌وگو با مسکو ندارد.

وی اظهار داشت: «ما ترجیح می‌دهیم شرکای سابق را نه بر اساس سخنان و وعده‌ها، بلکه بر اساس اقداماتشان قضاوت کنیم، بنابراین درباره نیت واقعی پاریس برای ازسرگیری گفت‌وگو با مسکو هیچ توهمی نداریم.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه، در واکنش به تحولات اخیر اوکراین و نقش اتحادیه اروپا گفت که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین بر دریافت تسلیحات و ادامه درگیری تمرکز دارد و دنبال راه حل نیست.

وی اقدام اخیر برای ترور ژنرال الکسیف را دلیلی بر توسل کی‌یف به تحریکات نظامی و اقدامات تنش‌زا برای مختل کردن روند مذاکرات صلح دانست.

وی همچنین تأکید کرد که اتحادیه اروپا با اعمال فشار بر روسیه و تعیین شروط یک‌طرفه، مانع دستیابی اوکراین به توافق میانه و پایان منازعه است و گفت: «صحبت از نقش اتحادیه اروپا در حل بحران بی‌معنی است، چون در واقع آنها روند صلح را کند می‌کنند و از پرداختن به علل ریشه‌ای مناقشه اجتناب می‌کنند

او همچنین وضعیت در کوبا را بسیار دشوار خواند و گفت: نیروهای خارجی در پی تشدید بحران انرژی در کوبا هستند و تلاش دارند نارضایتی عمومی را برانگیزند.

زاخارووا اظهار کرد: «در چارچوب اقدامات بی‌سابقه‌ای که ایالات متحده برای مسدود کردن ارسال منابع انرژی به کوبا، یعنی محاصره انرژی، از جمله سوخت هواپیما اتخاذ کرده است، وضعیت بسیار دشواری برای پروازهای شرکت‌های هواپیمایی داخلی روسیه ایجاد شده است.»

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: «وزارت امور خارجه روسیه و سفارت در هاوانا در تماس نزدیک و دائمی با مقام‌های کوبایی، شرکت‌های هواپیمایی و برگزارکنندگان تور هستند.»

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.