|

۴ مظنون به بمب گذاری در لس آنجلس دستگیر شدند

دادستان کل آمریکا اعلام کرد اداره تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) «توطئه تروریستی» را که هدف آن لس‌آنجلس بود، خنثی کرد و چهار مظنون بمب گذاری دستگیر شدند.

۴ مظنون به بمب گذاری در لس آنجلس دستگیر شدند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

پم بوندی دادستان کل آمریکا امروز (دوشنبه) به وقت محلی گفت: اف‌بی‌آی یک توطئه بمب‌گذاری را که اهداف مختلفی از جمله ماموران مهاجرت و خودروها را در لس‌آنجلس و اورنج کانتی دنبال می کرد، خنثی کرده است.

بوندی مدعی شد که یک گروه چپ افراطی، طرفدار فلسطین، ضد دولت و ضد سرمایه‌داری در حال آماده شدن برای انجام یک سری بمب‌گذاری علیه چندین هدف در کالیفرنیا از شب سال نو بود.

وی ادعا: این گروه همچنین قصد داشت ماموران مهاجرتی و خودروهای اداره مهاجرت و گمرک را هدف قرار دهد.

بر اساس شکایتی که در دادگاه منطقه‌ای آمریکا برای ناحیه مرکزی کالیفرنیا ثبت شده است، چهار نفر به توطئه و داشتن یک وسیله مخرب متهم شده‌اند.

بر اساس گزارش رسانه های آمریکایی، این توطئه بمب‌گذاری به دنبال جاگذاری مواد منفجره در پنج مکان، جهت هدف قرار دادن دو شرکت آمریکایی در نیمه‌شب شب سال نو در منطقه لس‌آنجلس بود.

چهار متهمی که در این شکایت نامشان بیان شده است عبارتند از: آدری ایلین کارول، زاخاری آرون پیج، دانته گافیلد و تینا لای.

بر اساس بیانیه ای که در حمایت از شکایت صادر شده، کارول در ماه نوامبر یک سند دست‌نویس هشت صفحه‌ای را با عنوان «عملیات خورشید نیمه‌شب» را به یک منبع محرمانه ارائه کرده است که یک نقشه‌ بمب‌گذاری را شرح می‌دهد.

در بیانیه‌  ادعا شده است که کارول و پیج، سپس دو متهم دیگر را برای کمک به اجرای این طرح استخدام کرده‌اند که شامل «تهیه مواد ساخت بمب و سفر به مکانی دورافتاده در صحرای موهاوی برای ساخت و انفجار بمب‌های آزمایشی در ۱۲ دسامبر ۲۰۲۵» بوده است.

بر اساس گزارش ها، با این حال، ماموران اف‌بی‌آی قبل از اینکه آنها بتوانند کار خود را برای مونتاژ یک بمب کاربردی تکمیل کنند، وارد عمل شدند.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.