|

مذاکرات بی نتیجه طالبان و پاکستان در استانبول

سخنگوی حکومت طالبان اعلام کرد که گفتگوهای دو روزه میان نمایندگان افغانستان و پاکستان در استانبول، بدون دستیابی به هیچ توافقی پایان یافته است.

مذاکرات بی نتیجه طالبان و پاکستان در استانبول

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرد که هیئت امارت اسلامی با نیت خیر در گفتگوهای استانبول شرکت کرده بود، اما به‌دلیل «عدم همکاری» طرف پاکستانی، مذاکرات به نتیجه نرسید.

وی گفت: «طرف پاکستانی در جریان مذاکرات تلاش کرد همه مسئولیت‌های مربوط به امنیت خویش را به حکومت افغانستان ارجاع نماید، در حالی‌که از سوی خود هیچ آمادگی‌ای برای پذیرفتن مسؤولیت درباره امنیت افغانستان یا حتی امنیت خودش نشان نداد.»

مجاهد افزود که افغانستان از ترکیه و قطر به‌خاطر میزبانی و میانجی‌گری در این گفتگوها سپاسگزاری می‌کند و بر موضع اصولی خود تأکید دارد که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه هیچ کشور دیگری استفاده شود.

سخنگوی حکومت طالبان در ادامه تصریح کرد: «دفاع از مردم و خاک افغانستان وجیبه شرعی و ملی امارت اسلامی است و در برابر هر تجاوزی با استعانت از خداوند و حمایت مردمش قاطعانه دفاع خواهد کرد.»

وی ضمن تأکید بر برادری ملت پاکستان و افغانستان، گفت که افغانستان با نیت خیرخواهانه خواهان صلح و همکاری است، اما اجازه نخواهد داد که تمامیت ارضی کشورش زیر سؤال برود.

دور سوم گفتگوهای طالبان و پاکستان روز پنج‌شنبه، 15 آبان‌ماه، در استانبول ترکیه آغاز شد. پیش از این، دو دور دیگر مذاکرات میان دو طرف در دوحه و استانبول برگزار شده بود که به آتش‌بس موقت انجامید، اما به توافق نهایی منجر نشد.

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.