|

خلع سلاح نیروهای مقاومت در فلسطین آغاز شد

یک روزنامه لبنانی نوشت که عملیات خلع سلاح گروه‌های فلسطینی در اردوگاه‌های لبنان پس از تماس‌های گسترده عربی با تشکیلات خودگردان آغاز شد.

خلع سلاح نیروهای مقاومت در فلسطین آغاز شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

روزنامه «الجمهوریه» لبنان به نقل از برخی منابع نوشت: آغاز عملیات خلع سلاح گروه‌های مقاومت فلسطین در اردوگاه‌های لبنان به دنبال تماس‌های گسترده کشورهای عربی با تشکیلات خودگردان با هدف تسهیل اجرای این عملیات، صورت گرفت.

به نوشته این روزنامه، موضوع خلع سلاح گروه‌های مقاومت فلسطین باعث ایجاد اختلافات داخلی بین جناح‌های موافق و مخالف خلع سلاح مقاومت در داخل تشکیلات خودگردان فلسطین شده است و برخی‌ها خواهان حفظ سلاح نه فقط برای مقابله با اسرائیل بلکه برای حفظ نفوذ و قدرت در مقابل دیگر گروه‌ها در داخل اردوگاه‌ها هستند.

روز گذشته رسانه‌های فلسطینی و عربی گزارش دادند که جنبش فتح تحویل سلاح‌های سنگین و متوسط خود در اردوگاه برج البراجنه بیروت به ارتش لبنان را آغاز کرد.

روزنامه سعودی «الشرق الأوسط» نوشت که پس از نشست جنبش فتح با هیأت فلسطینی به ریاست «یاسر عباس» پسر «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که چند روز پیش به بیروت سفر کرده است، رهبران فتح ابلاغیه‌ای در خصوص لزوم تحویل سلاح‌ها دریافت کردند.

این ابلاغیه رهبران و افسران فلسطینی را شوکه کرد چرا که انتظار اجرای این تصمیم با این سرعت را نداشتند به ویژه اینکه این عملیات قرار بود اواسط ژوئن گذشته (تیرماه) اجرا شود اما بدون هیچ دلیلی به حالت تعلیق درآمد.

برخی منابع آگاه فلسطینی نیز گزارش دادند که عملیات تحویل سلاح در حال حاضر تنها جنبش فتح و گروه‌های سازمان آزادی‌بخش فلسطین را شامل می‌شود و حماس و گروه‌های نزدیک به آن همچنان با تحویل سلاح مخالفت می‌کنند و همین امر باعث نارضایتی تعدادی از مسوولان جنبش فتح شده است.

یکی از رهبران فتح نیز به روزنامه الشرق الأوسط گفت: اجرای این عملیات بر اساس توافق جوزف عون رئیس جمهور لبنان با محمود عباس انجام می‌شود و قرار است طی چند مرحله انجام شود و همه گروه‌ها را شامل خواهد شد.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.