|

نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره غزه

شورای امنیت سازمان ملل متحد فردا یکشنبه نشستی اضطراری برای بررسی وضعیت در نوار غزه برگزار خواهد کرد.

نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره غزه

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

شورای امنیت سازمان ملل متحد فردا یکشنبه نشستی اضطراری برای بررسی وضعیت در نوار غزه برگزار خواهد کرد. این خبر را خبرنگار المیادین در نیویورک اعلام کرده است.

برگزاری این نشست در حالی صورت می‌گیرد که «کابینه» سیاسی ـ امنیتی رژیم صهیونیستی، طرح بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، را تصویب کرده است. این طرح شامل آمادگی ارتش اسرائیل برای «کنترل» شهر غزه می‌شود.

طبق ادعای این طرح، پنج اصل اصلی برای پایان جنگ تعیین شده است:

۱. خلع سلاح کامل جنبش حماس.

۲. بازگرداندن تمام اسرا، چه زنده و چه کشته.

۳. خلع سلاح کامل کل نوار غزه.

۴. اعمال کنترل امنیتی اسرائیل بر منطقه.

۵. ایجاد حکومتی غیرنظامی جایگزین که وابسته به حماس یا تشکیلات خودگردان فلسطین نباشد.

این نشست اضطراری در حالی برگزار می‌شود که ارتش اشغالگر اسرائیل همچنان جنگ نسل‌کشی خود علیه غزه را ادامه می‌دهد و با محاصره غذایی، شرایط انسانی بسیار دشواری را بر ساکنان غیرنظامی تحمیل کرده است.

در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، گردان‌های القسام عملیات «طوفان الاقصی» را آغاز کردند. آن‌ها به شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف غزه نفوذ کرده و تعدادی از نظامیان و شهرک‌نشینان را به اسارت گرفتند. رژیم اسرائیل در پاسخ، حمله‌ای انتقام‌جویانه و بی‌رحمانه به نوار غزه انجام داد که به کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار فلسطینی منجر شد.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.