|

لاپید اشغال غزه را غیر ممکن خواند

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، تصمیم شب گذشته کابینه امنیتی برای اشغال شهر غزه را یک «فاجعه» توصیف کرد و هشدار داد که این تصمیم می‌تواند به فاجعه‌های بیشتری منجر شود.

لاپید اشغال غزه را غیر ممکن خواند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

«یائیر لاپید» در سخنانی گفت: «در تضاد کامل با نظر ارتش و نیروهای امنیتی و بدون توجه به فرسودگی و تحلیل رفتن نیروهای رزمی، بن گویر و اسموتریچ، نتانیاهو را به اقدامی کشانده‌اند که ماه‌ها طول خواهد کشید. این منجر به مرگ گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) و بسیاری از نظامیان خواهد شد، ده‌ها میلیارد دلار برای مالیات‌دهندگان اسرائیلی هزینه خواهد داشت و به فروپاشی سیاسی منجر خواهد شد.»

وی افزود: «این دقیقا همان چیزی است که حماس می‌خواست: محاصره اسرائیل در زمین بدون هدف، بدون تعیین تصویری از روز بعد، در یک اشغال بی‌هدف که هیچ‌کس نمی‌فهمد به کجا منتهی می‌شود.»

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی پس از ۱۰ ساعت بحث و بررسی، سحرگاه جمعه طرح بنیامین نتانیاهو، برای اشغال نوار غزه را تصویب کرد.

وب‌سایت عبری «وای‌نت» گزارش داد جلسه سرنوشت‌ساز دولت که در آن نتانیاهو و وزرا در مورد تصویب اشغال نوار غزه بحث کردند، پس از بیش از 10 ساعت بحث و گفت‌وگو پایان یافت و وزرا تصمیم گرفتند پیشنهاد نخست وزیر برای اشغال غزه را تصویب کنند.

در همین زمینه، شبکه خبری ان‌بی‌سی گزارش داد تصاویر ماهواره‌ای، تقویت تجهیزات نظامی اسرائیل را در نزدیکی مرز غزه نشان می‌دهد.

دیشب همزمان با جلسه‌ای که به بحث در مورد آینده نوار غزه اختصاص داشت، تظاهراتی در مقابل کابینه امنیتی رژیم اسرائیل در قدس برگزار شد.

بر اساس این گزارش، خانواده های اسیران صهیونیست شرکت کننده در این تظاهرات خود را در مقابل ورودی دفتر کابینه امنیتی رژیم اسرائیل به زنجیر کشیدند و از کابینه رژیم اسرائیل خواستند که برای پایان دادن به جنگ و بازگرداندن پسرانشان اقدام جدی انجام دهد.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.