|

وزیر انگلیسی: لندن پیش از حمله آمریکا به ایران مطلع شده بود

یک وزیر ارشد دولت بریتانیا اعلام کرد که دولت این کشور پیش از حملات هوایی آمریکا به ایران از این اقدام مطلع شده، اما هیچ‌گونه درخواستی برای استفاده از پایگاه مشترک «دیه‌گو گارسیا» یا مشارکت در عملیات دریافت نکرده است.

وزیر انگلیسی: لندن پیش از حمله آمریکا به ایران مطلع شده بود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

«جاناتان رینولدز»، وزیر ارشد دولت بریتانیا، روز یک‌شنبه اعلام کرد که لندن پیش از انجام حملات نظامی ایالات متحده به تأسیسات هسته‌ای ایران در جریان این عملیات قرار گرفته بود، اما آمریکا هیچ درخواستی برای استفاده از پایگاه هوایی مشترک «دیه‌گو گارسیا» در اقیانوس هند ارائه نکرد.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد در جریان حملات شب گذشته، «مراکز اصلی هسته‌ای ایران را نابود کرده»، اقدامی که تنش‌های منطقه را بیش از پیش تشدید کرده است.

در مقابل، جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده است که به حملات آمریکا پاسخ خواهد داد و از تمامی گزینه‌ها برای دفاع از تمامیت ارضی خود بهره خواهد گرفت.

پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، کشورهای غربی خواستار بازگشت ایران به مذاکره شده‌اند، حال آنکه مقامات ایرانی می‌گویند تهران هرگز مذاکره را متوقف نکرد و این آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند که با جنایات خود، به مذاکرات خیانت کردند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.