|

رژیم اسرائیل ادعا کرد:

ترور یک عضو حماس در حومه دمشق

منابع شبکه العربیه در این باره اعلام کردند که پهپادهای رژیم اشغالگر روستای «بیت جن» در حومه دمشق را بمباران کردند که در پی آن دو تن کشته شدند.

ترور یک عضو حماس در حومه دمشق

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

بر اثر حمله پهپادی ارتش رژیم اسرائیل به حومه دمشق، دو تن کشته شدند و ارتش رژیم اشغالگر ادعا کرد در این حمله، یک عضو جنبش حماس را ترور کرده است.

منابع شبکه العربیه در این باره اعلام کردند که پهپادهای رژیم اشغالگر روستای «بیت جن» در حومه دمشق را بمباران کردند که در پی آن دو تن کشته شدند.

پایگاه «میدل ایست آنلاین» نیز در این باره نوشت که ارتش اسرائیل ادعا کرده است با حمله به منطقه مزرعه بیت جن در جنوب سوریه یکی از اعضای جنبش حماس را ترور کرده است.

«اویخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل نیز در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت که هواپیماهای ارتش اسرائیل، اندکی پیش به یکی از رزمندگان حماس در منطقه مرزعه بیت جن در جنوب سوریه حمله کردند.

این در حالی است که هنوز، جنبش حماس یا دولت سوریه به ادعای حضور رزمندگان حماس در این منطقه، واکنشی نشان نداده‌اند.

پیشتر در روز سه شنبه گذشته، ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرد در واکنش به شلیک دو راکت به سمت سرزمین‌های اشغالی، تجهیزات نظامی دولت سوریه را بمباران کرده است.

«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم اشغالگر نیز «احمد الشرع» رئیس موقت دولت سوریه را مسئول این اقدام دانست.

دولت سوریه اما در واکنش به این ادعاها اعلام کرد که هنوز صحت اخبار منتشره درباره حمله به داخل سرزمین‌های اشغالی تایید نشده است و تاکید کرد که دمشق، هرگز تهدیدی برای هیچ طرفی در منطقه نبوده است و نخواهد بود.

در حالی که این حمله، ادامه‌ی تشدید تنش‌های رژیم اسرائیل در خاک سوریه محسوب می‌شود دولت موقت سوریه ادعا دارد که طرف‌های متعددی، ممکن است برای تأمین منافع شخصی خود در جهت بی‌ثبات‌سازی منطقه، اقدام کنند.

رسانه‌های عربی و فلسطینی، اخیرا بیانیه‌ای منتشر کردند که در آن، گروهی به نام «کتائب شهید محمد الضیف» مسئولیت حمله را بر عهده گرفته است. نام این گروه به فرمانده شاخه‌ نظامی حماس اشاره دارد که در سال ۲۰۲۴ در حمله‌ی هوایی رژیم اسرائیل به شهادت رسید اما حماس، مسئولیت این حمله را رد کرده است.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.