روسیه از طرح رقبای خود برای تقسیم این کشور خبر داد
رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه گفت که رقبای ژئوپلیتیکی این کشور با حمایت مالی سران غربی در حال برنامه ریزی برای تقسیم روسیه به بخش های مختلف هستند.

به گزارش گروه رسانه ای شرق،«سرگئی نارشکین» رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه تصریح کرد که مخالفان ژئوپلیتیکی مسکو از شکوه روسیه، ثروت عظیم انسانی و طبیعی آن خشمگیناند؛ بنابراین به دنبال تدوین برنامه هایی برای تغییر قدرت دولتی در روسیه هستند.
وی تاکید کرد: « درست مانند ۱۰۰ سال پیش، رقبای ژئوپلیتیک ما و مخالفان امروزی هنوز از پهناوری روسیه، عظمت، ثروت انسانی و طبیعی آن عصبانیاند.»
ناریشکین افزود: امروز ما به خوبی می دانیم که گروهک های به اصطلاح «دیوانه های شهری» در روسیه وجود دارند اگرچه که خدا را شکر اکثر آن ها روسیه را ترک کرده اند اما با این حال هنوز هم برخی از آن ها با حمایت های مالی کشورهای غربی در حال برنامه ریزی هستند تا روسیه را به چند بخش تقسیم کنند. بنابراین می توان گفت این اقدامات همچنان ادامه دارند.
وی تاکید کرد که در برهه کنونی مطالعه تاریخ و بررسی حوادث گذشته به ویژه یکصد سال اخیر، بسیار مهم است، چرا که باید از تاریخ درس گرفت و از وقایع گذشته نتیجهگیری درستی کرد.