|

دستگیری پرتاب کنندگان نارنجک به سمت خودروی پلیس

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ه گفت: پلیس مخالف شادی و جشن گرفتن مردم نیست؛ اما این جشن و شادی نباید باعث برهم خوردن نظم و امنیت و آزار رساندن به سایر شهروندان باشد.

دستگیری پرتاب کنندگان نارنجک به سمت خودروی پلیس

 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ هشدار داد که اگر در مراسم چهارشنبه سوری، کسی به سمت مأموران پلیس با خودروهایشان هرگونه نارجک و ترقه‌ای پرتاب کند، دستگیر شده و علاوه بر تشکیل پرونده قضایی برای وی، تا پایان نوروز مهمان پلیس می‌ماند.

سردار عباسعلی محمدیان با اشاره به حوادث چهارشنبه سوری، گفت: پلیس مخالف شادی و جشن گرفتن مردم نیست؛ اما این جشن و شادی نباید باعث برهم خوردن نظم و امنیت و آزار رساندن به سایر شهروندان باشد.

وی افزود: هر شهروندی که خللی در نظم و امنیت ایجاد کند قطعا دستگیر و تحویل مقام قضائی می‌شود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ هشدار داد اگر کسی به خودرو‌های پلیس یا مأموران، نارنجک پرتاب کند؛ قطعا آن فرد دستگیر شده و سابقه قضایی برای متهم ثبت می‌شود و تا پایان تعطیلات نوروز مهمان ما می‌ماند. همچنین خودروی او تا پایان تعطیلات توقیف می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارش «شرق» از سربازمعلمانی که دو برابر زمان تحصیل کار کردند، اما به آنها کارت پایان خدمت نمی‌دهند
  • گزارشی درباره بخشش خانواده اولیای دم در پی اعلام گذشت از قاتل در پرونده «داریوش مهرجویی و همسرش»‌
  • گزارش «شرق» از تغییرات اساسی در آیین‌نامه جدید آموزش و پرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی
  • روایت زندگی و فعالیت‌های حمید مرادی، فعال‌محیط‌زیست جان‌باخته، از زبان خانواده، وستان و همکارانش