|

مدیران در ماه رمضان امتحان نگیرند

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه توصیه می‌شود مدارس به گونه‌ای برنامه ریزی کنند تا معلمان از فرصت باقی مانده تا پایان سال برای جبران مباحث عقب افتاده از بودجه بندی کتب درسی متمرکز باشند، گفت: مدارس از برگزاری امتحانات در ایام ماه مبارک رمضان، خودداری کنند.

مدیران در ماه رمضان امتحان نگیرند

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ در پی صحبت وزیر آموزش و پرورش مبنی بر عدم اخذ امتحان در ایام ماه رمضان و ممنوعیت آن، تعدادی از والدین طی تماس با خبرگزاری ایسنا اعلام کردند که برخی مدارس علی الخصوص دبیرستانی، اقدام به اخذ امتحان می‌کنند.

با پیگیری صورت گرفته، حسین صادقی، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگویی با ایسنا تاکید کرد: با عنایت به خسارات فراوان ناشی از تعطیلی‌های مکرر در سال تحصیلی جاری به دلیل آلودگی هوا و تصمیمات کمیته اضطرار و همچنین با توجه به فرصت محدود باقی مانده تا پایان سال تحصیلی، ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های معلمان و مدیران در پیگیری و نظارت بر استمرار جریان آموزش در بستر فضای مجازی، توصیه می‌شود شورای معلمان مدارس به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا معلمان از فرصت باقی مانده تا پایان سال، بیشتر برای جبران مباحث عقب افتاده از بودجه بندی کتب درسی متمرکز باشند و از برگزاری امتحانات در ایام ماه مبارک رمضان خودداری کنند.

وی افزود: اطمینان داریم معلمان مدارس و شورای مدارس بهترین تصمیم و تدبیر را در این خصوص اتخاذ خواهند کرد.

صادقی اظهار کرد: امید که با عمل به توصیه وزیر مبنی بر عدم برگزاری امتحانات در ماه رمضان، دانش آموزان بیش از پیش از فیوضات و برکات این ماه مبارک بهره مند شوند.

منبع: ايسنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارش «شرق» از سربازمعلمانی که دو برابر زمان تحصیل کار کردند، اما به آنها کارت پایان خدمت نمی‌دهند
  • گزارش «شرق» از تغییرات اساسی در آیین‌نامه جدید آموزش و پرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی
  • گزارشی درباره بخشش خانواده اولیای دم در پی اعلام گذشت از قاتل در پرونده «داریوش مهرجویی و همسرش»‌
  • روایت زندگی و فعالیت‌های حمید مرادی، فعال‌محیط‌زیست جان‌باخته، از زبان خانواده، وستان و همکارانش