|

شناسایی ۸۴۵ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته / فوت ۱۸ نفر

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۵ هزار و ۷۲ نفر رسید.

شناسایی ۸۴۵ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته / فوت ۱۸ نفر

به گزارش شبکه شرق، بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۴۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۲۸ نفر از آنها بستری شدند.

بر این اساس مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۷۹ هزار و ۹۱۶ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۵ هزار و ۷۲ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۲۰۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. ۵۲۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۹۸۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۰۸ هزار و ۸۱۰ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۴ هزار و ۱۴۵ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۶۶ هزار و ۸۷۵ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۷۹ هزار و ۸۳۰ دُز رسید.

در حال حاضر ۱۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۳۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۹۸ شهر در وضعیت زرد و ۲۰۷ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

 

منبع: ايسنا

آخرین اخبار جامعه را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • گزارش «شرق» از سربازمعلمانی که دو برابر زمان تحصیل کار کردند، اما به آنها کارت پایان خدمت نمی‌دهند
  • گزارشی درباره بخشش خانواده اولیای دم در پی اعلام گذشت از قاتل در پرونده «داریوش مهرجویی و همسرش»‌
  • گزارش «شرق» از تغییرات اساسی در آیین‌نامه جدید آموزش و پرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی
  • روایت زندگی و فعالیت‌های حمید مرادی، فعال‌محیط‌زیست جان‌باخته، از زبان خانواده، وستان و همکارانش